Tomash napisał(a):jea, nawet w takim temacie kłótnia, jak nie kochać tego foroom 
No dokładnie,w dodatku kobitki się wadzą między sobą a to juz jest uber trve zadyma
Hmm ... No to życzę sobie i Wam kojenych owocnych lat ziomki

Slava temu forum ;D
Ilekroc tu zagladalem ;] zawsze mi sie humor poprawiał

O no właśnie. Już zdążyłam zapomnieć, że można tu tak sobie humor poprawić, i że tak fajnie się to wszystko czyta

(i że nie ma chyba tematu bez jakiejś dziwnej kłótni ;p ). Więc ja się tylko dołączam do wszystkich życzeń

Pomyśleć, że jestem na forum przez 3/4 jego istnienia ;] Ojaa ;]
^
muehehehe

ja prawie od poczatku

Ojjj tam kłótnia do razu,przesadzacie.Koleżanka cosik o pierdoleniu rzuciła,ja jej dałam buziaczka i już.Chyba od dawna porządnej kłótni w temacie o splendorze tysiąca słońc nie było,że się tak doszukujecie na siłe,aniołeczki kochane.
Ja dopiero zauwazylem ze juz ponad rok jestem na forum, ach jak ten czas szybko leci

-Rene- napisał(a):goofi napisał(a):-Rene- napisał(a):Acrid napisał(a):W dodatku, chcecie sie wszyscy pozabijac? Takie spotkanie na zywo, moze byc w Waszym przypadku niebezpieczne ;P
I o to chodzi,to właśnie dodaje smaczku całej sprawie.
ale pierdolisz 
R
O
T
F
L
Napisałabym coś więcej,ale chciałam ci odpisać tak,jak zrobiłabyś to sama.:*.
bueahahahahaha
Cytat:Ojjj tam kłótnia do razu,przesadzacie.Koleżanka cosik o pierdoleniu rzuciła,ja jej dałam buziaczka i już.
jezu
nie no
po prostu jeden wielki rotfl, no co niby chcialabys mi napisac?

dawaj
juz od dluzszego czasu smiesza mnie twoje pseudointelektualne posty, szkoda gadac

nie mam zamiary sie z toba klocic bo to strata czasu, zwazajac na fakt iz zadko zagladam do tego dzialu po napisaniu teraz twojej odpowiedzi stwierdzisz iz mi dowalilas w jakis tam swoj sposob,zalosc
to straszne, chyba sie zamkne w sobie
ktos cie kiedys op... okrzyczal na tym forum i teraz lapiesz jego zagrywki, tylko kurcze cos slabo ci to idzie bo wali tandeta na kilometr
Ok, proszę nam tu tematu i świątecznego nastroju nie psuć - na PM sobie wyjaśnijcie problemy.
Kamael napisał(a):Ok, proszę nam tu tematu i świątecznego nastroju nie psuć - na PM sobie wyjaśnijcie problemy.
Dobrze Panie moderatorze, ja juz nie bede podejmowac z ta Pania zadnego dialogu, obiecuje
Wszystkiego najlepszego wszystkim z okazji juz tak dlugiego trawania tego forum, userom tegoz forum jest winny duzy szacunek za cierpliwosc

Nie,nie,panie mod,zostaw,zostaw.Ciekawie jest.
Może mały sparing by się urządziło na zlocie?
Hehe
![[Obrazek: jump.gif]](http://www.digart.pl/emotikony/jump.gif)
KubusPuchatek napisał(a):Może mały sparing by się urządziło na zlocie?
Hm,to dobierajmy pary.