Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Krucjaty!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Robi sie cieplej, zbliża sie weekend majowy i wakacje. Wiadomo, że forumowa brać niedługo ruszy w Polskę. A w obcym mieście ciężko znaleźć dobry klub czy pub. Co powiecie na taki koncept: jeśli ktoś będzie jechał w wolnym czasie do jakiegoś miasta to może tu dać tym znać a regionalna forumowa komandoria (jak jej się zachce oczywiście) będzie mogła nawiązać z nim kontakt i zapoznać z miejscowymi trunkami,klubami w klimatach itp?[/code]
Why not Surprised
Pomysł w gruncie rzeczy niegłupi. Inna sprawa czy wypali, ale spróbować zawsze można. Smile
Ja w majowy weekend do Kielc na zakupy jade Laughing Laughing Laughing
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ja w majowy weekend do Kielc na zakupy jade Laughing Laughing Laughing
Umow sie z Kelem, na pewno Ci browara postawi Laughing
Ja w sobote ide na otwarcie grodu Surprised
heh jak do Jaworzna to tylko na basen Laughing ..albo na Szczakowianke Angry
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Ja w majowy weekend do Kielc na zakupy jade Laughing Laughing Laughing
Tzn. zamierzasz kupić od Kela wpierdol?? Big Grin
Ja nie długo wybieram się w okolice Zakopanego,a dokładnie do Białego Dunajca Big Grin
Valhalla napisał(a):
Umow sie z Kelem, na pewno Ci browara postawi Laughing
Ja w sobote ide na otwarcie grodu Surprised

ja tez Big Grin
ja się wybieram na mazury do Giżycka Big Grin
ktos będize w niedziele i poniedziałek na Nocy Walpurgii w Wawie?
de7th napisał(a):
Tzn. zamierzasz kupić od Kela wpierdol?? Big Grin

chyba raczej sprzedać.... Laughing
Zamiast chrzanić głupoty byście się lepiej zmówili i razem wyruszyli na Brudstok,drodzy moi i nie moi.
Hmm... ja się z koleżanką we wtorek do Krakowa wybieram. Jak ktoś jest z grodu Kraka i może odpowiedzieć na kilka pytań/ chce wyskoczyć na piwo - zapraszam na PM.

edit: i chvjnia, z powodu pogody wyjazd przesunięty na weekend. Ktoś będzie chętny na dobre czerwone wino? Smile