Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: ZAKK WYLDE
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
Zakk Wylde pewnie jest wam wszystkim znany ... wg. mnie najlepszy gitarzysta na świecie ... a tak dla formalności to wydał jedną solową płytę - która jest w sumie całości płytą akustyczną - Book of Shadows w 1996 roku ( chyba że liczyć jeszcze singla i lajfa to trzy ) od "No Rest for the Wicked" do dziś współpracuje z Ozzym ...w 1994 razem z Jamesem Lomenzo , Brianem Tichy i Paulem Buckmasterem nagrał płyte Pride & Glory od 1999 nagrywa ze swoim zespołem Black Label Society ( który też mocno polecam ) i to w sumie wszystko ... czekam na wypowiedzi
Danzig napisał(a):od "No Rest for the Wicked" do dziś współpracuje z Ozzym ...
Ostatnią trasę z Ozzym zakończył w czerwcu 2002.
przecierz ma z nim teraz nagrywać nową płyte :?

http://muzyka.interia.pl/info/infid/725770
Fakt - muzyk świetny, ale nic poza tym i poza szacunkiem na jaki zasługuje, a jakim go darzę. Jednak ani jego styl, ani muzyka nigdy do mnie nie przemawiały. Gitarzysta jakich wielu.
MaFFej napisał(a):Fakt - muzyk świetny, ale nic poza tym i poza szacunkiem na jaki zasługuje, a jakim go darzę. Jednak ani jego styl, ani muzyka nigdy do mnie nie przemawiały. Gitarzysta jakich wielu.
Tu bym się nie zgodził. Możesz go oczywiście nie trawić, Twój gust, ale jednak ma swój styl grania, który jest bardzo trudny do podrobienia.
MaFFej napisał(a):Fakt - muzyk świetny, ale nic poza tym i poza szacunkiem na jaki zasługuje, a jakim go darzę. Jednak ani jego styl, ani muzyka nigdy do mnie nie przemawiały. Gitarzysta jakich wielu.

Znajdz mi drugiego gitarzyste, ktory tak dobrze opanowal flazolety wyciskane.
Szyszak napisał(a):

Azagthoth, Skolnick, Schuldiner...
de7th napisał(a):
Szyszak napisał(a):

Azagthoth, Skolnick, Schuldiner...

No dobra, wygrales. ;p
Wiem, że niektórych to może zdziwić ale dobrych gitarzystów jest całkiem sporo na tym ziemskim padole, w tym wspomniany Zakk.

de7th -> dzięki Wink .
MaFFej napisał(a):Wiem, że niektórych to może zdziwić ale dobrych gitarzystów jest całkiem sporo na tym ziemskim padole, w tym wspomniany Zakk.
dobrych jest całkiem sporo ale Zakk jest NAJLEPSZY Big Grin Laughing
Akira zjada gościa bez popitki Laughing .
MaFFej napisał(a):Akira zjada gościa bez popitki Laughing .

Oj bluźnisz synu bluźnisz ...
A Ty przesadzasz Surprised .
MaFFej napisał(a):A Ty przesadzasz Surprised .
takie po prostu jest moje zdanie Surprised ... ale koniec offtopa ... widze że temat nie ma zbyt wielkiego powodzenia ...
Nie no, mnie się wydaje, że "dyskusja" mieściła się jeszcze w temacie Wink .
Stron: 1 2 3 4