Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: co sie co sie co sie co sie stało
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
http://video.google.com/videoplay?docid=...iz&pl=true

ten filmik wymaga odmiennego tematu!
Macius wypił browca i sie masturbowal az został nakryty xD
zajebiste!!
w koncu ktos docenil.
Poczujcie MOC!

ps. jak ktos znajdzie takie piwo to ja je chce! Big Grin ono ma wartosc kolekcjonerską xD
hehe genialne,tylko o waleniu konia mowy nie ma w filmiku Tongue
hehe no brawo, doceniam Pana Laughing
zajebiste Laughing Laughing
Omg skad sie ten browar tam wziął? Czyżby Maciuś go używał jako piany do kąpieli Laughing
Zoltan napisał(a):Omg skad sie ten browar tam wziął? Czyżby Maciuś go używał jako piany do kąpieli Laughing
Bardziej prawdopodobne, że go wypił, a że alkohol go wziął, to podczas walenia urwał sobie penisa - i dlatego zemdlał w wannie Big Grin
de7th napisał(a):Bardziej prawdopodobne, że go wypił, a że alkohol go wziął, to podczas walenia urwał sobie penisa - i dlatego zemdlał w wannie Big Grin
Z przykrością,ale się nie zgodze.Żeby urwać penisa trzeba by takowego posiadać ;>
-Rene- napisał(a):
de7th napisał(a):Bardziej prawdopodobne, że go wypił, a że alkohol go wziął, to podczas walenia urwał sobie penisa - i dlatego zemdlał w wannie Big Grin
Z przykrością,ale się nie zgodze.Żeby urwać penisa trzeba by takowego posiadać ;>
jestes taka brutalna... no ale to moze byc prawda, bo co sie stalo?... a moze mial pierwsza erekcje spowodowaną smakiem piwa i az zemdlal z wrazenia?
Balthor napisał(a):jestes taka brutalna... no ale to moze byc prawda, bo co sie stalo?... a moze mial pierwsza erekcje spowodowaną smakiem piwa i az zemdlal z wrazenia?
Jak dla mnie to Maciuś po skosztowaniu piwa miał po prostu wizje,jakoby dostał od losu własnego,osobistego penisa.Niestety,była to tylko wizja stąd też,w umyśle naszego milusińskiego, narodziło się pytanie 'co się stało?' ;>
To co ty wypisujecie jest podłe, a ten filmik jest jeszcze podlejszy Wink
ale chujove Tongue
Beast King napisał(a):To co ty wypisujecie jest podłe, a ten filmik jest jeszcze podlejszy Wink
Bo życie z samego założenie jest podłe Wink
Film dobry, ale farmazony gadacie niesamowite
Reczywiście. Filmik trv tak samo jak cała ta "technoza" Big Grin w życiu nie słyszałem większej rąbanki Big GrinBig Grin
Stron: 1 2