Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Pain Of Salvation
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6
buubi napisał(a):No no - zaskoczyłeś mnie niską pozycją Remedy Lane - jak dla mnie najbardziej zróżnicowanej muzycznie płyty PoSów

No właśnie gdy zinterpretujemy to w drugą stronę to wyjdzie, że RL jest niespójna. Każdy utwór na tej płycie jest jakby z innej bajki, brakuje im wspólnego "ducha"...

A co do Entropii to bardzo długo nie mogłem się do niej przekonać. Ta płyta jest wybitnie porąbana, znajdziemy na niej prawie wszystko: troche funku, dużo metalu, rocka, nie obyło się też bez nawiązań do jazzu i pomimo tego zróżnicowania płyta jest trzyma się kupy...
Ale jeśli byśmy wzięli pod uwagę wydania japońskie to OHBTCL ustawił bym powyżej Entropii Smile
Polskie gitary Daniela już w sprzedaży:
http://mayones.pl/news.html?nid=195

kto się skusi?
słucham troche ponad pół roku i uwielbiam ten zespół Big Grin muzykę,wokal,teksty Smile
moja ulubiona płyta to 'Remedy lane' Smile
Ola :) napisał(a):słucham troche ponad pół roku i uwielbiam ten zespół Big Grin muzykę,wokal,teksty Smile
moja ulubiona płyta to 'Remedy lane' Smile

Witamy na forum kolejną progresywną duszyczkę Smile
no może nie do konca progresywną,ale przyznaję,że od jakiegoś czasu bardzo dużo takiej muzyki słucham Tongue
nieznam tej kapeli ale skoro mowicie ze dobra to nadrobie zaleglosci Big Grin
Zakk Wylde napisał(a):nieznam tej kapeli ale skoro mowicie ze dobra to nadrobie zaleglosci Big Grin

nie dobra, tylko zajebista... Big Grin
20/02/2007 - Pain Of Salvation - Warszawa @ Progresja

Zainteresowani ? Ja odczuwam spore podekscytowanie Mad
buubi napisał(a):20/02/2007 - Pain Of Salvation - Warszawa @ Progresja

No ja chyba bede,stary teraz pracuje w wawie to nocleg mam.Bardzo chetnie sie wybiore bo ostatnio powaznie sie wciagnolem w Remedy LaneWink
buubi napisał(a):Zainteresowani ? Ja odczuwam spore podekscytowanie Mad

no ja oczywiście będę.... ale 21/02/2007 w Krakowie Wink...
Yogurt napisał(a):
buubi napisał(a):Zainteresowani ? Ja odczuwam spore podekscytowanie Mad

no ja oczywiście będę.... ale 21/02/2007 w Krakowie Wink...

o0o00 - w Krakowie jak będą to będę na bank, tylko muszę sobie delegację dopasować i "oficjalnie pojechać w interesach do Krakowa". Byle to był dzień roboczy, nie weekend

Krzychun napisał(a):
buubi napisał(a):20/02/2007 - Pain Of Salvation - Warszawa @ Progresja

No ja chyba bede,stary teraz pracuje w wawie to nocleg mam.Bardzo chetnie sie wybiore bo ostatnio powaznie sie wciagnolem w Remedy LaneWink

A ja ostatnio wałkuje dwie pierwsze. I dochodze do wniosku iż to jeden z niewielu zespołów który wszystkie, absolutnie WSZYSTKIE płyty ma na zajebistym poziomie... Nie ma w dyskografii płyty słabej, przeciętnej czy nawet tylko dobrej. Wszystkie zajebiste... Chwała imć Danielowi Gildenlowowi i jego brygadzie... Mad
Yog,gdzie wyczytales,ze w krakowie tez beda??Mnie tez to miasto bardziej pasuje niz aktualna stolica.
Krzychun napisał(a):Yog,gdzie wyczytales,ze w krakowie tez beda??Mnie tez to miasto bardziej pasuje niz aktualna stolica.

painofsalvation.art.pl napisał(a):Pain of Salvation w lutym zagra Polsce!!!

Taką informację można przeczytać na stronie warszawskiego klubu Progresja (znanego choćby z organizacji trzech edycji festiwalu Rock Against Terrorism).
Występ ma się odbyć 20 lutego przyszłego roku. Szczegóły już wkrótce!
Dzień później zespół ma wystąpić w Krakowie.

Szykuje się gorąca zima Smile

Dodał: frantyk

frantykowi chyba można wierzyć Wink
Jeśli chodzi o PoS to z pewnością. W innych sprawach już bywa różnie (ostatnio stracił posadkę moda na Caladanie, a było bardzo gorąco i kilku starych userów dostało bana) Wink
http://www.remedylane.com/forum/viewthread.php?tid=3662

no i koncerty zostały potwiedzone... 21.02 będzie bardzo gorąco Wink
Stron: 1 2 3 4 5 6