03-21-2006, 08:12 PM
06-14-2006, 11:43 PM
OK, to może by założyć polityczną sondę na forum? Dowiedzmy się jakie są poglądy polityczne RockMetalowych forumowiczów 
Wiem, że już jedna taka sonda była, lecz jest ona jednak trochę >ekhm< stara... I do tego obejmuje jakieś wypierdki w stylu Zielonych, a nie obejmuje paru bardziej interesujących mniejszych partii.

Wiem, że już jedna taka sonda była, lecz jest ona jednak trochę >ekhm< stara... I do tego obejmuje jakieś wypierdki w stylu Zielonych, a nie obejmuje paru bardziej interesujących mniejszych partii.
06-15-2006, 02:23 PM
partie w Polsce i tak wszystkie są lewackie (poza UPR), więc taka ankieta nie ma sensu.
06-15-2006, 02:45 PM
Toteż właśnie dzięki takiej ankiecie moglibyśmy się dowiedzieć, ilu tutaj popiera UPR, a ilu inne partie
Nie mam racji?

06-15-2006, 04:08 PM
The Slayer napisał(a):Toteż właśnie dzięki takiej ankiecie moglibyśmy się dowiedzieć, ilu tutaj popiera UPR, a ilu inne partieNie mam racji?
no to ankieta powinna zakładać tylko dwie opcje:
1. UPR
2. partie socjalistyczne

06-15-2006, 05:58 PM
KelThuz napisał(a):no to ankieta powinna zakładać tylko dwie opcje:
1. UPR
2. partie socjalistyczne

i jeszcze:
3. Nie idę na wybory, mam to w dupie

A tak poważnie, to wyniki reszty partii można zawsze zsumować, a dokładna ankieta mogłaby dać ciekawe wyniki. Szczególnie po ostatnich wyczynach zasranych kaczek i ich (tfu) koalicjantów.
06-15-2006, 08:45 PM
swoją drogą, to rządy PiSu (jak i potencjalnie każdej partii w tym kraju) nie mają w ogóle poparcia większości uprawnionych do głosowania (którzy olali ostentacyjnie wybory), co jest sygnałem, że władza nie ma legitymacji do istnienia - stąd już krok do powszechnego obywatelskiego nieposłuszeństwa i fizycznej eliminacji okupantów. Sugeruję, by młodzi ludzie tworzyli zwarte i silne gangi, walczące z policją i urzędnikami jako zbrojne ramię obywatelskiej niezgody na uzurpację władzy przez zbrodniczą, socjalistyczną mniejszość, traktującą Polaków jak bydło.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,35714,wid,83...Bpage%5D=1
http://wiadomosci.wp.pl/kat,35714,wid,83...Bpage%5D=1
06-15-2006, 10:14 PM
Heh, doskonały tekst. Nie spodziewałbym się tego po Ozonie
.
. I CHCĄ być traktowani jak bydło.
Gangi? To nie lepiej po prostu pójść na wybory?
I jak się nie ma na kogo zagłosować, to chociaż w ramach protestu zagłosować na jakąś marginalną partyjkę, w celu pokazania politykom co się o nich myśli?

KelThuz napisał(a):Sugeruję, by młodzi ludzie tworzyli zwarte i silne gangi, walczące z policją i urzędnikami jako zbrojne ramię obywatelskiej niezgody na uzurpację władzy przez zbrodniczą, socjalistyczną mniejszość, traktującą Polaków jak bydło.Jak na razie, to niestety socjaliści stanowią WIĘKSZOŚĆ obywateli tego kraju

Gangi? To nie lepiej po prostu pójść na wybory?

06-16-2006, 02:15 AM
The Slayer napisał(a):Jak na razie, to niestety socjaliści stanowią WIĘKSZOŚĆ obywateli tego kraju. I CHCĄ być traktowani jak bydło.
niekoniecznie. Polacy (poza kilkoma glosnymi ale gowno wartymi grupami roszczeniowymi) w normalnym codziennym zyciu wykazuja sie niezwykle zdrowym wolnorynkowym podejsciem - chca placic za uslugi medyczne, nie chca ZUSu, wysokie podatki uwazaja za szkodliwe - co wszystko przejawia sie w silnie rozwinietej szarej strefie. Oznacza to, ze Polacy de facto nie widza potrzeby istnienia panstwa, choc nie sa tego calkowicie swiadomi - skutek bardzo silnie zakorzenionej mentalnosci etatystycznej przez wieki katolicyzmu i pol wieku komunizmu.
Cytat:Gangi? To nie lepiej po prostu pójść na wybory?I jak się nie ma na kogo zagłosować, to chociaż w ramach protestu zagłosować na jakąś marginalną partyjkę, w celu pokazania politykom co się o nich myśli?
i to wlasnie nic nie da. Polacy politycznie nie mysla tak bystro, jak ekonomicznie, poza tym rezym kontrolujacy media w ogole zignorowalby donioslosc takiej akcji. Juz wiekszy wydzwiek ma niska frekwencja w wyborach, ktora oznacza, ze ponad polowa Polakow ma ideę władzy w dupie.
Dlatego aktywny opór przeciwko okupantom, wręcz fizyczne pokazanie iż reżym ma się zacząć bać przeciętnego uczciwego obywatela i nie może pozostać bezkarny, zaprzestanie finansowania reżymu i gigantyczne poszerzenie szarej strefy przy jednoczesnym agresywnym zwalczaniu działań władz wymierzonych w obywateli, to jedyna droga zniszczenia podstaw istnienia socjalizmu.
Gdyż metody demokratyczne zawsze prowadzą do socjalizmu, i nigdy od.