Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Blade Loki
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4
[Obrazek: belka_main.jpg]

Zespół Blade Loki powstał w 1992 roku we Wrocławiu. Od początku działalności wykonywał melodyjna odmianę punk-rocka, jednocześnie łącząc ją z Hard Core, Reggae i Ska.

Oczywiscie, nie moglem sobie odpuscic zalozenia tematu o kapeli z miazdzaca Agata na wokalu [Obrazek: serduszka.gif]

20 marca wychodzi nowa plyta, teledysk promujacy mozna zassac TU (piesn pod tym samym tytulem w postaci MP3).

Zna ktos? Slyszal? ;)
Chociaż daleko mi do punka i wszelkiego rodzaju jego odmian,który nigdy mi nie podchodziły, to jednak stwierdzam,że grają nawet nawet.Nie,żebym od razu walnęła w kąt moje deathowe miłości czy Motorhead ale fakt,nieźle dziewczyna (jakżeś to Pan określił 'miażdząca Agata' Wink )wymiata.

PS: Państwo wybaczą,że tak krótko ale imieniny u babuleńki mojej mnie z lekka przyorały
Oczywiście znam, choć w całości tylko "Bladą płytę" (bardzo fajna). Poza tym tylko jakieś wyrywkowe kawałki, ale mogę stwierdzić, że zespół gra bardzo przyjemnie.
Bardzo lubię kapele z kobiecym wokalem, tak więc tym większy plus ; ). Ciekawe jak na żywo wypadają...
Z tego, co znam najbardziej podoba mi się "Kometa", aż sobie teraz włączę, o!
Hm, nie słyszałem, ale Agata rzeczywiście suodka ;)
Kamael napisał(a):Bardzo lubię kapele z kobiecym wokalem, tak więc tym większy plus ; )

ano, ano, przydaloby sie stworzyc jakis osobny temat o zespolach z kobiecym wokalem ;)

warsadal napisał(a):Hm, nie słyszałem, ale Agata rzeczywiście suodka ;)

[Obrazek: zlotbielany146ct.jpg]

sie wie ;)
znamy lubimy
agata daje rade Tongue
kawalek ktory leci najczesciej :kochaj mnie Tongue
a ja mam male pytanie do osob sluchajacych:
ktory kawalek ma w refrenie "płoną ognie płona ognie, jest bezpiecznie jest spokojnie" ?

szukam od jakiegos czasu i po tytulach nijak nie moge dojsc, a slyszalem kiedys w radiu i nawet mi sie podobal. (na tyle zeby poszukac Wink)
seelenleib napisał(a):ktory kawalek ma w refrenie "płoną ognie płona ognie, jest bezpiecznie jest spokojnie" ?

"Pali się", 9 numer z albumu "Blada Płyta".
Acrid napisał(a):
seelenleib napisał(a):ktory kawalek ma w refrenie "płoną ognie płona ognie, jest bezpiecznie jest spokojnie" ?

"Pali się", 9 numer z albumu "Blada Płyta".

dzieki. Smile
kurde uprzedlili mnei :p jeden z ulubionych kawalkow moich
Pierwszy raz sie z nimi zetknąlem na 4fun jak zobaczyłem teledysk "No Pasaran"--- fajne granie, Agata wymiata !!!!!
Acrid, słuchałeś już tej nowej płyty, "No Pasaran"? Tak się zastanawiam jak wypada. Cholera, dopiero wczoraj przypadkiem dowiedziałem się, że jakiś nowy krążek wydali...
Super kawałek Laughing Dzis akurat miałem okazje go przesłuchać Big Grin
blade na Vivie wczoraj widzialam Confusedhock:
a kawalek dobry
teledysk tez
Właśnie ja też w któryś dzień tego tygodnia skakałem wieczorem po kanałach i trafiłem na serwis kulturalny i tam pojawiła się trójka z Bladych Loków, m.in. Agata ;] (swoją drogą bardzo ładna dziewczyna ; ). Niestety o muzyce z nowej w płyty niczego się nie dowiedziałem, za to wiele o poczuciu humoru członków zespołu ;D.
Stron: 1 2 3 4