Czy kasowy... to się jeszcze okaże

No pewnie

Kiedy zaczynamy

14 lutego :>
nie pytaj czemu
to bedzie z dedykacją to wszystkich facetów na ziemi i poza nią
Ok przyjmuje zaproszenie
Mam nadzieje, że to bedzie coś specjalnego

Może zdradzisz coś na początek, co tam przygotujesz

no napewno wykorzystam parę pomysłów z "Piły"...
a wyrwano Ci kiedyś wszystkie paznokcie pokolei...?
Jeszcze nie miałem zaszytu doznać takiej rozkoszy

Widze, że bedzie ciekawie

widzisz
musi być ten "pierwszy raz"
A mi się bardziej podobała dwójka. Pierwszą część nie bardzo zrozumiałam, była trochę skomplikawana. Za to druga świetna, bardzo zaskakująca.
maharet napisał(a):A mi się bardziej podobała dwójka. Pierwszą część nie bardzo zrozumiałam, była trochę skomplikawana. Za to druga świetna, bardzo zaskakująca.
A co w tym filmie jest takiego trudnego do zrozumienia?
druga taka ło sobie... jedyka to jednak jedynka duzo lepsza byla, dwojke obejrzec mozna raz i tyle..
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):maharet napisał(a):A mi się bardziej podobała dwójka. Pierwszą część nie bardzo zrozumiałam, była trochę skomplikawana. Za to druga świetna, bardzo zaskakująca.
A co w tym filmie jest takiego trudnego do zrozumienia?
Przyznam się bez bicia, że nie byłam zbyt trzeźwa oglądając jedynkę.
Hmmm... Jedynka czy dwójka... Obie były bardzo fajne, lecz dwójka zdecydowanie bardziej brutalna. Pierwsza stanowiła bardziej wprowadzenie za to w drugiej już działo się więcej - krótko - bardzo dobra, godna tego tytułu kontynuacja. A no i jeśli ktoś nie widział pierwszej to nic dziwnego że druga średniawa

Wolałem jedynkę za taki bardziej 'zamknięty' klimat. No bo tylko łazienka i dwóch typa. W dwójce już cała chatka, pościgi, bleble. Ale też bardzo dobra. Coś czuję, że spierdolą cz. 3, oby nie.
No i w końcu ktoś robi filmy, gdzie kolejne części dorównują pierwszej. Nie to co Predator (cz. 1 kozak, cz.2 śmiech na sali), Matrix (cz.2 i 3 - ahahahhaha). itd. itp.[/url]
Piła II? Pieprzony shit!!!!!