Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Limbonic Art
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Jedna z moich ulubionych kapel post blackowych. Znienawidzeni przez ortodoksyjnych metali za elektroniczne brzmienie i automat perkusyjny mistrzowie symfonicznego grania, niszczą wg. mnie większość kapelek "symfo blackowych". Jak odbieracie ich muzykę?
Jak dla mnie to troche za malo sympho w tym blacku.. I wokal nieszczegolny.. Poza tym zastrzezen wiekszych nie mam.. Ot, kolejna porzadna kapela sympho black, pozbawiona jednak bozej iskry..
Dżemik napisał(a):Jak dla mnie to troche za malo sympho w tym blacku
Może na późniejszych wydawnictwach mało, ale na 2 pierwszych płytach za mało symfo?
A nie wiem.. Smile Slyszalem 3 ostatnie plyty..
Więc polecam "Moon in the scorpio". Zapewniam Cie, że zmienisz zdanie Wink
generalnie nie jest to moj ulubiony rodzaj muzyki ale...no cholera lubie ich Smile zwłaszcza "epitome of illusion"
Cytat:Więc polecam "Moon in the scorpio". Zapewniam Cie, że zmienisz zdanie

O tak , cudowna płytka 8) 8) 8) 8)
Chociaż ogólnie cała dyskografia Limbonic Arta jest niezła...
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
Pozdrawiam
A moim zdaniem zespól nadaje sie do zaorania Laughing
R_amze_S napisał(a):A moim zdaniem zespól nadaje sie do zaorania Laughing
Bo Ty ortodoks jesteś Wink
O tak LA jest konkretna kapela. Mialem szczescie slyszec Ad Noctum i Epitome Of Illusions - wrazenia jak najbardziej pozytywne. Druga, choc mniej melodyjna, nie ustepuje pierwszej. Mysle, ze niebawem blizej zapoznam sie z ta pozycja.
Zdecydowanie Moon in the scorpio najlepsze, pozniej z plyty na plyte niestety bylo coraz slabiej ale nadal milo sie tego sluchalo... kto wie, moze jakby sie nie rozpadli wrocili by muzycznie do swoich najwiekszych dokonan... a moze nadal byloby coraz slabiej, az by sie nie dalo sluchac
4 genialne albumy (chociaz Moon...trzeba słuchać w lesie podcasz pełni)...nic dodać nic ująć
Daj spokój...Zespoł maksymalnie chujowy. Jedynie "MitS" daje od biedy rade, głownie dzięki "Darkzone Martyrium". Nie wiem jakby to ująć , ale ich muzyka wydaje mi sie jakaś taka... sztuczna:/
nie zgadzam sie, MITS wybija sie na tle pozostałych bardzo ale następne też rozpierdalają
dla mnie nalepsza to Ad Noctum...ale In Abhorrence tez miecie. dla mnie to w ogole kapela genial;na i nie do podrobienia
Stron: 1 2