10-30-2005, 01:32 PM
10-30-2005, 01:54 PM
metallgirl napisał(a):Przepraszam,ale od kiedy Slipgniot gra muzyke metalowa?
no to co popmetal?? ja tam nie wiem nie słucham.. jedną piosenke znam
10-30-2005, 01:58 PM
Angel of death napisał(a):metallgirl napisał(a):Przepraszam,ale od kiedy Slipgniot gra muzyke metalowa?
wiesz jak mozna kilka pierdow plus bas nazwac graniem ;D a tym bardziej metalem !
10-30-2005, 02:05 PM
Angel of death napisał(a):metallgirl napisał(a):Przepraszam,ale od kiedy Slipgniot gra muzyke metalowa?
No oczywiscie,ze nie...
Raczej old school metalem,ba przeciez to czysty def metal,nie prawdzasz?

10-30-2005, 02:48 PM
metallgirl napisał(a):Angel of death napisał(a):metallgirl napisał(a):Przepraszam,ale od kiedy Slipgniot gra muzyke metalowa?
No oczywiscie,ze nie...
Raczej old school metalem,ba przeciez to czysty def metal,nie prawdzasz?
![]()
Kocham nastoletnich znawcow metalu, od 3 lat (albo i mniej) siedzacych 'w klimacie' szydzacych z nu metalu i hh.. <cegla> Tak, moi drodzy! Slipknot to metal.. Moze i kijowy, ale jednak metal..
Axel napisał(a):warsadal napisał(a):Donkamillo napisał(a):nie wiem dlaczego kosciól sie wpier.. w metal a do kur.wa reperów co to kur.a tylko zioło i inne i pierdola bez sensu w tych swoich rymowankach. jak umie rymowac to niech wiersz napisze. i jeszcze pare słów do radia "z ryjem" i ich słuchaczy pierdolnijcie sie w kapucyn bo wy głoscie bardziej nauki szatana jak wszyscy sataniscie razem wzieci koniec ku**a kropka oooo............Gash, twoje posty nie nadają się do czytania.. są zbyt chaotyczne.
btw: Watykan ma bagatela 1000 mieszkańców, po co Slipknot miałby tam grać?
Dla mnie to on w ogole nie powinien koncertowac
Boli Cie, ze 4000 km stad zagra koncert na ktorym bedzie sie swietnie bawic ilestam osob?
I tym akcentem konczymy offtop o Slipknocie i Kosciele..
10-30-2005, 02:51 PM
Cytat:Boli Cie, ze 4000 km stad zagra koncert na ktorym bedzie sie swietnie bawic ilestam osob
Niet bo mnie to w ogole nie obchodzi wole isc na koncert "Raz Dwa Trzy" niz na pierdolcow w maskach.
10-30-2005, 03:14 PM
Dżemik napisał(a):Kocham nastoletnich znawcow metalu, od 3 lat (albo i mniej) siedzacych 'w klimacie' szydzacych z nu metalu i hh.. <cegla> Tak, moi drodzy! Slipknot to metal.. Moze i kijowy, ale jednak metal..
Satanistyczny metal?
10-30-2005, 03:45 PM
Axel napisał(a):Cytat:Boli Cie, ze 4000 km stad zagra koncert na ktorym bedzie sie swietnie bawic ilestam osob
Niet bo mnie to w ogole nie obchodzi wole isc na koncert "Raz Dwa Trzy" niz na pierdolcow w maskach.
Zatem nie wiem skad to zdanie: 'Dla mnie to on w ogole nie powinien koncertowac', hmm? Skoro Cie to nie obchodzi to oszczedz nam tego typu postow..
metallgirl napisał(a):Dżemik napisał(a):Kocham nastoletnich znawcow metalu, od 3 lat (albo i mniej) siedzacych 'w klimacie' szydzacych z nu metalu i hh.. <cegla> Tak, moi drodzy! Slipknot to metal.. Moze i kijowy, ale jednak metal..
Satanistyczny metal?
Czosenk, Smerfastyczny..
10-30-2005, 03:45 PM
Kurwa wg. definicji Axela, to Venom też nie gra metalu. tak samo bathory...
10-30-2005, 03:56 PM
ze tak strzele malego offtopa.. jestescie pojebani przyszywajac zespolom etykietki gatunku itp, muzyka to muzyka, niezaleznie jaka ma "profesjonalna" nazwe.. 

10-30-2005, 05:01 PM
Mnie tam wszystko jedno co gra Slipknot.
Tylko tez ktos pierdyknal zdanie,ze Slipknot nie moze zagrac w Rzymie,czy w Watykanie.i to napewno dlatego,ze sa satanistami
Tylko tez ktos pierdyknal zdanie,ze Slipknot nie moze zagrac w Rzymie,czy w Watykanie.i to napewno dlatego,ze sa satanistami

10-30-2005, 06:33 PM
metallgirl napisał(a):Mnie tam wszystko jedno co gra Slipknot.
przeciez sama tego nie wymyliłam... czytam szmatławce to wiem :I :?

10-30-2005, 06:33 PM
metallgirl napisał(a):Mnie tam wszystko jedno co gra Slipknot.
przeciez sama tego nie wymysliłam... czytam szmatławce to wiem :I :?

10-30-2005, 06:51 PM
Tomash napisał(a):czosnek wg. definicji Axela, to Venom też nie gra metalu. tak samo bathory...
No dobra moze przesadzilem

Cytat:Zatem nie wiem skad to zdanie: 'Dla mnie to on w ogole nie powinien koncertowac', hmm? Skoro Cie to nie obchodzi to oszczedz nam tego typu postow..
Moze zle to ujalem nie tyle mnie nie obchodzi co nie interesuje i owiele ciekawsza perspektywa od takiego koncertu slipów wydaje mi sie koncert Exploited, Raz dwa trzy, czy nawet Rumskiego Rahmela ;D
10-30-2005, 10:42 PM
metallgirl napisał(a):Przepraszam,ale od kiedy Slipgniot gra muzyke metalowa?
od kiedy kvrwa powstał :?