zna ktos?? ja bylem na koncercie ich w krakowie i bylem wniebowziety... mam nadzieje ze ktokolwiek moze cos powiedziec na ich temat...
pozdr!
Ja byłem na ich koncercie w wakacje, w ogóle wokalista ze swoim innym zespołem przyjeżdża w moje strony dość często... Bardzo mi się podobało, niczego więcej napisać nie mogę, bo trochę czasu od tej imprezy minęło.
ogolnie wokalista na poczatku koncertu zapodal takim freestylem albo to ich juz opracowane - cos bylo o frajerach - to nam ze znajomymi prawie gacie pospadaly... konkretnie zagrali.. podobalo nam sie wszystkim bardzo.. szkoda ze tak sie uchalalismy

Może dla tych, którzy nie znają:
http://www.eastwestrockers.com - jest tam jeden kawałek do ściągnięcia.
Ten freestyle, też trochę kojarzę... A Africonnect, w którym też śpiewa ten wokalista, słyszałeś?
chyba nie... albo nie pamietam

byla dobra impreza.. a dostac tego nie jestem w stanie.. :/
aha Kamael masz jakas ich muze?? ja mam 2 utwory i pare promomixow.. ale ogolnie pipa w piochu..
Ja mam jedynie to, co da się ściągnąć z ich strony, a z chęcią posłuchałbym czegoś więcej. Oni w ogóle już coś wydali? Orientujesz się? Dotychczas nigdzie nie znalazłem żadnych informacji na ten temat.
Kamael napisał(a):Ten freestyle, też trochę kojarzę...
jak moglbys/ jestes w stanie sie dowiedziec jak sie nazywa albo jakos go zalatwic to bylbym wdzieczny jak cholera.. zalezy mi na tym...
Mogę spróbować, ale niczego nie obiecuję ; ). Postaram się coś załatwić.
na ich stronie oprocz utworu dotknac Cie pojawil sie utwor zmiany.. bardzo pozytywny ;]