Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Tru Punkówa:P:P:P
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
mi przez opere nic się z nich nie przecisło
cytat napisał(a):Bhyłham dzishiaj na rhandche z Ivo...
Tu mi sie odechciało dalej czytać... :?
cytat napisał(a):Nałoshyłham swhoje ghlanhy, ktorhe pomhalowhalam na roshowho
Tu miałem zamiar przestać czytać bo zbierało sie na pawia... :?
cytat napisał(a):Shebhy bhych jhak najphardzhiejh punkhowha...
... to pyerdolnij sie w łeb, przestań masturbować chomikiem i zostaw chuyah swojego psa w spokoju
Evil or Very Mad

p.s.
Jałokim.. zayebisty avatar Big Grin
Przecież to ewidentna prowokacja...To już nawet nie jest śmieszne, juz dawno mi się przejadło czytanie kretyńskich blogów pisanych dla jaj, z nadzieją, że ktoś da się zrobić w capa i weźmie to na serio.

Jałokim: avatarek faktycznie zajebisty Big Grin
Pandora napisał(a):Przecież to ewidentna prowokacja...To już nawet nie jest śmieszne, juz dawno mi się przejadło czytanie kretyńskich blogów pisanych dla jaj, z nadzieją, że ktoś da się zrobić w capa i weźmie to na serio.
Mam nadzieje że to ktoś zrobił dla jaj... bo jesli na serio to ja sobie strzelam w łeb :?

Pandora napisał(a):Jałokim: avatarek faktycznie zajebisty Big Grin

A to pewnie ten sławetny pytong Jałokima co sięga przez ramię do rowa Laughing
rathnait napisał(a):http://uroda.onet.pl/1,144,8,7838387,234...forum.html

a to jest prowokacja ? Wink

taczej prowokaNcja Wink
Nie, to tylko onet :]
kurwa, wy sie smiejecie ze to prowokacja.. gówno prawda.. u mnie w kalsie są takie pozerówy ;/;/;/ mają spodnie z new yorkera z napisem rock girl na dupie, krzyze porozwieszane na klatkach piersiowych sluchają avril i innych pop punków i myslą ze są fajne.. fuck tepić takie insekty trzeba Evil or Very Mad
po piśmie widać, że to prowokacja.
chcecię pogadać z autorką?? Jej GG: 1942305

Przyznam że całkiem miło się rozmawiało.Big GrinBig Grin
Stron: 1 2