Jest taki zespół Austriacki, który gra Black Metal a zwie się on Belphegor. Chciałbym poznać waszą opinię na jego temat. Tych co jeszcze o nim nie słyszeli to zapraszam na stronę Polskiego Fan Klubu który znajduje się pod adresem:
http://www.belphegor.vel.pl aby zapoznali się z wyżej wymienionym. Czekam na wasze opinie.
Eh co tu dużo pisać mają takie lekko smerfowe klimaty

Prawda Vomit Upon the Cross jest świetny a widziałeś może teledysk Lucifer Incestus albo Bleeding Salvation?
ZoutarWielki napisał(a):zapraszam na stronę Polskiego Fan Klubu
Wypierdalaj, zespolowe fankluby sa dla pedalow.
Nie inaczej!
Masz jakieś kompleksy bucu?
ZoutarWielki napisał(a):Prawda Vomit Upon the Cross jest świetny a widziałeś może teledysk Lucifer Incestus albo Bleeding Salvation?
Lucifer Incestus widziałem ale bleeding już nie.
P.S.
hegemon88 napisał(a):ZoutarWielki napisał(a):zapraszam na stronę Polskiego Fan Klubu
Nie inaczej!
Witamy na forum

ZoutarWielki napisał(a):Masz jakieś kompleksy bucu?
Twoja stara buc z kompleksami. Trzeba byc spedalonym pozerem zeby zakladac FC kapel blackowych.
Fan Clubom mowimy zdecydowane NIE!!!
A co do samej kapeli, to sa za malo regresywni zeby byc TRVE.
Interesująca dyskusja

hegemon88 napisał(a):ZoutarWielki napisał(a):zapraszam na stronę Polskiego Fan Klubu
Nie inaczej!
Rotfl, wyjebany tekścior.
No przeca h88 to najbardzoej zajebisty członek fprum

bardzo fajny black/death. Najnowsza płyta niszczy
na lucifer incestus jest zajebista fotka w książeczce gdzie siostra zakonna pokazyje cipencje.. piekna rzecz.. kult hahaha. cos z amrduk fuck me jesus?
Kiedyś, jak słuchałam Nirvany to na próbę to ściągnęłam - Wtedy mi się to niepodobało. Dzisiaj jest to zajebista rzecz.
tró metale nie słuchają nirvany.