Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Problem z forum(logowanie):(
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Po pierwsze: to ja Tomash Smile
Po drugie: Jakoś przedwczoraj wchodzę sobie na forum i nagle się okazuje że nie mogę się zalogować, przy każdej próbie logowania wyskakiwało 404, to samo z próbą aktywacji nowego hasła itdSad Wczoraj nawet nie dało się zarejestrować :] I teraz nie wiem czy to wina mojego kompa czy coś nie tak z serwerem, czy też może dostałem bana Laughing W sumie nie zależy mi jakoś specjalnie na tamtym koncie ale...
Tez tak mialem wczoraj, ale po refreshu, jakos dalo rade,.. wiec, zapewne to wina serwera. Probowales kasowac pliki cookies, czy cos w ten desen? Moge tez zmienic Ci haslo za pomoca PA, moze cos sie zmieni.
Hm.. nie wiem czy ma to jakis związek, ale: zawsze kiedy wybierałem moją ksywkę, to hasło wskakiwało automatycznie, a od bodajże przedwczoraj musze wpisywać je 'ręcznie'. Coś się jebie? Confusedhock:
Ej, odBANujcie Tomasha Laughing
warsadal napisał(a):Ej, odBANujcie Tomasha :lol:

On nie ma bana przeciez, to tylko problemy z logowaniem. Przeciez mowie, ze sam tak mialem, razem z 404.
Acrid napisał(a):
warsadal napisał(a):Ej, odBANujcie Tomasha Laughing

On nie ma bana przeciez, to tylko problemy z logowaniem. Przeciez mowie, ze sam tak mialem, razem z 404.
Nie zróciłeś uwagi na emdke Smile
warsadal napisał(a):Nie zróciłeś uwagi na emdke :)

Pompuj ;)

I tyle ;D
Mi wyskakuje 404 przy próbie kliknięcia najnowszych postów w temacie...
warsadal napisał(a):zawsze kiedy wybierałem moją ksywkę, to hasło wskakiwało automatycznie, a od bodajże przedwczoraj musze wpisywać je 'ręcznie'. Coś się jebie? Confusedhock:

bo miałeś tą informację zapisaną w cookies i pewnie usunąłeś... albo jak używasz firefoxa to może się skopała konfiguracja użytkownika... ja tak ostatnio miałem, a teraz muszę od nowa strony sortować w zakładkach i dodawać nowe :F
aXe Rose napisał(a):Mi wyskakuje 404 przy próbie kliknięcia najnowszych postów w temacie...

Mam to samo.
Dobra to niech mi ktoś zmieni to hasło i wysle na priv na to konto albo na tomekj@net26.pl Smile Właśnie dziwne jest to że nic nie robiłem z kompem ostatnio:/ Radziłbym poinfomować Admina, bo to może być dziura w skrypcie a chyba nie chcielibyśmy żeby forum się sypnęłoSad
Zaraz napiszę do Nosferata, ale nie wiem jak szybko będzie mógł się pojawić.
Dzięki AcridSmile
ja mam problem taki ze przy wpisywaniu loginu i hasła wyskakuje mi błedne dane lub nieaktywne konto. Dane napewno sa poprawnie wpisane. Co z tym zrobic ?
DO KURWY NEDZY POWIE MI KTOS CO SIE DZIEJE ?
^^ chillout Big Grin
Stron: 1 2