Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Prośba o pomoc...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
http://allegro.pl/show_item.php?item=72871837

Chciałem prosić wszystkich o porozsyłanie tego linku znajomym. Może znajdzie się osoba, która bedzie miała odpowiednie warunki do zaopiekowania się tym psem.
Sad Sad Sad biedny piesek!!! Crying or Very Sad

Już dałem ten link na opis GG a jutro porozrzucam po innych forach
No ja Was proszę ... Wiecie jakby było najlepiej dla tego psa? Uśpić go. Po co ma się męczyć?
Jakby Ci się zdarzyło stracić nogę lub rękę w wypadku, mogłabyś normalnie funkcjonować, a jedynym mankamentem byłby brak jednej kończyny to też byś poprosiła o eutanazję?
Pearl napisał(a):No ja Was proszę ... Wiecie jakby było najlepiej dla tego psa? Uśpić go. Po co ma się męczyć?
Wiesz co? Pomyśl, zanim coś napiszesz...
Pearl napisał(a):No ja Was proszę ... Wiecie jakby było najlepiej dla tego psa? Uśpić go. Po co ma się męczyć?

No nie wiem,chcialbys zeby po amputowaniu Ci nogi,i tylu przezyciach - poddano Cie eutanazjii ?
No własnie to samo już wcześniej napisałem... ale skończcie te ataki, nie po to zakładałem ten temat.
Sorki,dalem odpowiedz,jak jeszcze twojej odpowiedzi nie bylo , bo w dosyc podobnym czasie byla napisana...
Pearl myślałam, że jesteś mądrzejsza.Pies może jeszcze pożyć parę lat na emeryturze, szczęśliwie pożyć. Swoich dziadków też byś uśpiła? Gdyby jeszcze byli ''na chodzie''?
Chodzi mi o to, że się męczy tymi ciągłymi 'przeprowadzkami'. Nigdzie go nie chcą, a jednak pies ma jakieś tam uczucia. A zresztą nieważne. Widzę, że się nie zrozumieliśmy do końca.
Co, Pearl dobrze mowi :!: a wy wielcy obroncy pieska biadolicie zeby mu takie szczescie zalatwic, to sami go przygarnijcie. Najlepiej tak wciskac cos komus, samemu siedzac dupa i plotkujac. A pies zyje i to jest powazna sprawa. Albo konkretne przygarniecie, albo uspienie, bo posredni wybor jest tylko dla niego meczarnia.
sliczny pies... gdybym podyskutowała ze starymi moze by,m go wziela ale niesety jestem uczulona na siersci zwierząt.. serce sie kraja jak widzi sie takie zwierzeta Crying or Very Sad
Statekx, gdyby nie sytuacja mieszkaniowa, tryb życia i już i tak spory zwierzyniec w domu (w tym 2 małe psy) to już bym go adoptował. Temat założyłem po to, żeby info dotarło do jak największej liczby osób i żeby udało się znaleźć odpowiedzialnego właściciela. Zamiast prowadzić bezmyślne dyskusje o eutanazji roześlijcie poprostu ten link do ludzi, którzy mogą pomódz. To nic nie kosztuje.
statek nie pierd*ol. Mam 3 psy, dwa przygarnięte, jeden się urodził z 'przypadkowego związku'. Inny przygarnięty jest u dziadków. Zresztą takim nie warto się tłumaczyć Tongue
No ja bym bardzo chętnie wzięła, ale mam już 2 psy, z czego jedne też po przejściach - najpierw został oddany przez swoją pierwszą rodzinę, a potem wpadł pod pociąg, ale jakimś cudem tylko obcięło mu ogon i trochę poharatało.
Stron: 1 2