Ave wszystkim, 8)
szukam plaszcza czarnego. Moze byc ze skory lub z matowego ortalionu. Mile widziany w stylu gotyckim. Prosze o kontakt na comrad_maciek@wp.pl
P.S. Prosze o oferty do 200 zl

na allegro sobie poszukaj.czasem mozna trafic na swietne
a jaki wysoki jestes? cos tam chyba jeszcze mam ze skóry.
plaszcz ze swastami na guzikach masz ;p
hehe ta jaka pamiętliwa ;]
ano: post gestapowski płaszcz. Swastyki na guzikach, pagony. Co tam jeszcze... długośc na 180 cm za połowe łydki.
Zmieniłem płaszcz wiec ten mi nie potrzebny.
jak ksiądz, tylko mniej guzików.
Aeroth napisał(a):jak ksiądz, tylko mniej guzików.
pochwal sie jakas fotka
O ku.rwa post gestapowski jestescie jebnieci?
Nie boicie sie po nocy chodzic w ubraniu, w którym chodzili ludzie ktorzy zabili waszych przodków?
Albo w dzien jeszcze gorzej.
Przeciez pierwsza lepsza osoba przyjebie ci z rury metalowej w łeb od tyłu...
Niewiem nawet czy ja bym sie nie powstrzymał...
Tragizujesz.. Nie zauwazylem zeby za bundeswere walili po lbie, to dlaczego mial by to ktos robic za plaszcz?
zakazać nauki niemieckiego w szkole! niemców wybić! a skórzane płaszcze pozbawić skóry!
@Tenshi: uważaj, żebyś sie z metalową rurą w dupie zakopany w lesie nie obudził.
Nie rozróżniłbyś gestapowskiego płaszcza nawet gdybym ci nim pieprznął przez ryj.
Zgodze się,co złego jest w gestapowskim płaszczu?Ja napierdalałem przez całe miasto z tarczą i mieczem a na tarczy była swasta...ludzie sie dziwnie patrzyli ale nie podchodzili...pozatym miałem na plecaku tez taka skromna i nic sie nie działo...no ok czasem przed jakimis punx smieciami wypierdalałem.