Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Zion Train
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
grupa z Wielkiej Brytanii
załozony bodajze w roku 1990
goscilismy go na Woodstocku 2004
zespolz ktorym spotkali sie zapewne wszyscy obracajacy sie w klimacie
...to by bylo tak po krotce
jak dla mnie sa naprawde super...
zespol z kategorii tych grajacych muzyke przy ktorej nie mozna spokojnie usiedzec
a waszym zdaniem?
Mówiąc szczerze sam chciałem założyć temat o tym zespole, ale bałem się, że jak z innymi z tego działu - będzie leżał bez odpowiedzi.
Mówiąc krótko - uwielbiam. Kawał świetnej muzyki. Samej płyty "Homegrown Fantasy" mogę słuchać wiele razy i nigdy mi się nie znudzi - po prostu fantastyczna.
I tak jak napisałaś - przy takiej muzyce nie można spokojnie usiedzieć : ).
Może mi się wydaje, ale chyba w zeszłym roku byli w trójmieście Wink Nawet chyba chciałem pójść
Bardzo możliwe, bo ZT dosyć często Polskę odwiedza, z czego się bardzo cieszę (może będzie w końcu okazja na jakiś ich koncert się wybrać - czy to jako soundystemu, czy całego zespołu).
podzielam wasze zdanie... bylem na ZT na Woodzie i byl to jeden z lepszych i oryginalniejszych koncertow na jakich bylem.. z chcecia pujde jak tylko przybeda.. dalem dupy ostatnio(no juz jakis czas temu) bo moj kumpel robil koncert ich w poznaiu.. a ja nie bylem :/
Od długiego już czasu próbuję sobie wyobrazić jak mógł wyglądać koncert Zion Train na Woodstocku... Zastanawia mnie jak ludzie pod sceną taką muzykę przyjęli.
to bylo niecodzienne zajawisko.. i to bylo w tym piekne.. jak widac ludzie nie sa zamroczeni w 1 gatunku muzyki... i cenia dobra ambitna muzyke.. mimo ze elektroniczna... sam robie taka muze wiec sie nie dziwie ani troche..
Zion Train ... wielki szacunek dla tego zespolu...towarzyszy mi od dziecinstwa, niestety nie mialem okazji byc na koncercie Sad
ja byłem