Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Cannibal Holocaust
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Ogladal ktos? :>
Film okreslany mianem "matki filmow o kanibalach", niezwykle brutalny, obfitujacy w naprawde przerazajace sceny (nie jest to typowy horror, ktorego zadaniem jest straszenie).

Film momentami swym stylem przypomina pierwszą część "Blair Witch Project", a to przez to, że oglądany obraz jest czymś w rodzaju pseudo-dokumentalnego filmu. Ten element sprawia, że całość wygląda niezwykle realistycznie. Sceny gore i brutalność stoją na wysokim poziomie i zahaczają o skrajność. Zobaczymy m.in. ucinanego penisa, gwałcone kobiety, zabijane zwierzęta i wiele innych. Elementy te sprawiły, że miłośnicy horroru podzielili się na dwie grupy, dla jednych obraz ten jest nieetyczny, niesmaczny i przesadzony, z kolei dla pozostałych "Cannibal Holocaust" urósł do rangi klasyki! Jako ciekawostkę warto także zaznaczyć, że zabijanie zwierząt na planie odbywało się naprawdę i nie ma tutaj żadnego koloryzowania.
Naprawde nikt nie ogladal tego filmu? :>
Ja widziałem! Laughing śliczne Smile kumpela po obejrzeniu została wegetarianką Laughing
Haha, wcale sie nie dziwie Big Grin Niektore sceny doslowie niszcza, wbijaja w krzeslo, fotel, kanape, ziemie czy co tam jeszcze.. Angry
Dobry film, przykówa widza do ekranu.
Tylko nie wiedzieć dlaczego, po skończonym seansie miałem ochotę na kotleta...
chujnia

nienawidze takich filmow
hahaha to chory film, też go nienawidze! widziałem urywkami, kilka innych podobycn filmów także, wiele horrorów widziałem, ale ten akurat mnie brzydzi, ten klimat i muzyka... ble
Slyszalam,ze podobno ma powstac CH 2 :? Laughing
metallgirl napisał(a):Slyszalam,ze podobno ma powstac CH 2 :? Laughing

juz od dawna jest i nie pamietam dokladnie nawet co bylo pierwsze, czsy canibal holocaust czy canibal ferox moze na odwrot nie pamietam w kazdym razie sa 2 czesci...
Dajcie spokój, o cz.2 nawet nie warto myśleć. ZERO akcji, gore, krwi, NIC KURWA NIC. Gówno jakich mało.

Co innego cz.1, no miód na moje oczy kurwa, scena z paleniem wiochy do tej popierdolonej lajtowej muzyczki czy zbiorowy gwałt tubylców na reporterce i poszatkowanie na strzępy. TAAAAK. JA CHCĘ WIĘCEJ Angry
Hehehehehehhehe Big Grin .Uwielbiam ten film Big Grin .Serio.I szczerze mówiąc to mimo że wszyscy gadają "jejciu,chory film,nie dałem rady do końca obejrzeć" to wg.mnie nie jest on wcale taki paskudny.Przyznaję że oglądając go za pierwszym razem aż ciężko mi było patrzeć na ekran.Za drugim podejściem dużo lepiej a teraz mogę to oglądać jedząc obiad Smile .Ale widząc za pierwszym razem scenę "ucinania ptaka" Smile ...aż się skuliłem z okrutnym grymasem twarzy hehehe.