moze ktorys z trolli slucha hXc? takich kapel jak Champion, With Honor, xCASEYJONESx, Bane? z polskich Coalition czy April?
solidna dawka lupania.
Champion grał kiedyś w "Rampie" ale bilety były po dwie dychy to nie poszedłem

Z ty6ch wymienionych to znam April i Coalition, z czego april nie lubie, a coalition owszem, przy czym ich kontynuacja - 100inch shadow mnie zupełnie nie przekonuje.
Champion to zajebista kapelka, reszta nie interesuje mnie ze względu na przekaz, który do mnie nie trafia. Ale Championa znam, mam, lubię i muzycznie dają dobry ogień.
Książę 2 napisał(a):Champion to zajebista kapelka, reszta nie interesuje mnie ze względu na przekaz, który do mnie nie trafia. Ale Championa znam, mam, lubię i muzycznie dają dobry ogień.
no to powinienes obczaic reszte, bo graja na tej samej zasadzie - szybki wpierdol

Ale dobrze wiesz, że muzyka to nie tylko szybki wpierdol ale i teksty, przekaz i określony typ energii który z niej emanuje. Z resztą - to można obejść, nieistotne. Nie obczaję pewnie po prostu dlatego, że w zasadzie nie słucham już w ogóle muzyki.
bo zajmujesz sie jechaniem kela full time? :>
Nie, bo mam w życiu inaczej niz miałem.
A Kela jadę z poczucia powinności wobec rozumu.
wczoraj sie istny podniecal Dead Hearts i Another Breath to se podbije. o
APRIL zdecydowanie dobry zespół, szkoda, że już nie gra.
100 Inch Shadow bardzo przyjemnie sobie pogrywa. A z grona kapel, które zostały wymienione znam Casey Jones - tak na 2 razy do mnie ta muza trafia.
sylvicious napisał(a):APRIL zdecydowanie dobry zespół, szkoda, że już nie gra.
nie placz, jest 14against5 : - )
Właśnie sobie tego słucham, nawet fajne ale od April gorsze. April miał bardziej oryginalny styl a 14 Against 5 to kapela jedna z miliona.
" 14against5, co dokladnie znaczy Never Against Equallity"
O co w tym chodzi? Bo jak dla mnie nie ma to żadnego sensu. Może przegapiłem jakieś wykłady z nowoczesnej punk rockowej retoryki

moge ci dac numer do artora i sobie to wyjasnicie
Jak wiesz to napisz tutaj.
sylvicious napisał(a):APRIL zdecydowanie dobry zespół, szkoda, że już nie gra.
APRIL swietna kapela i zagraja 2 pozegnalne koncerty 28 i 29 kwietnia w Bielsky Bialej i Warszawie, niedawno grali w Londynie, szkoda ze nie bylem bo podobno niezly GIG