Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: IPERYT
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
jak dla mnie kurwa bomba- maksymalny rozpierdol, kocham tych ludzi i czekam na nowy album- leze i kwicze- join the warfare !
taa, automaty rlz !
Słyszałem to całe demo, 3,5/10 automat psuje całą muze, nie mam nic przeciw automatom, ale na Boga nie takim! Kolejny projekt niewyżytego gitarzysty Infernal War Laughing
jak sie dobrze zaprogramuje automat - jest git. Ale, tam to wali jak z karabinu. a ta mieszanka z muzyka elektroniczna moze daje jakis efekt, ale on mnie nie przekonywuje.
A oto cytat z ich propagandzkiej strony:
"Nie jest to jednak barbarzyńska desekracja w stylu kanadyjskich hord takich jak Blasphemy, Conqueror czy Revenge, bo cztery kawałki składające się na tą ep-kę są zdecydowanie bardziej złożone, dopracowane technicznie i niepowtarzalne"
no lol jak ch-uj.

nie wiem, nie znam ich tak dobrze osobiście. Vaneth tam gra ? Skąd te informacje??
Ijnformacje od ludków którzy ich znają osobiście :] A z tym automatem racja, psuje moim zdaniem cały efekt, choć niektórym to się podoba
hmm, no to musi mu sie nudzić. ale czemu sie maskuje przed tym ?
moim zdaniem automaty naprawde dodaja tej muzie klimat- sa calkowicie masakrujace i przyznam ze nie wyobrazam sobie ich muzyki na koncertach, to musi być totalny armageddon, łby musza sie odbijac od scian jak piłeczki haha- tu juz nie chodzi o to czy automaty sie podobaja czy nie ale o to ze dzieki nim ich muzyka jest absolutnie ekstremalna a taki wlasnie był zamysł tworców.
Dość ciekawie brzmi ten Iperyt. Automat i sample nieźle wypadają. Co tu dużo mówić? Chętnie usłyszę pełny materiał, aczkolwiek jakiejś rewolucji się nie spodziewam, co możnaby wnioskować po przeczytaniu opinii o zespole w necie czy prasie.
no cóż. jak ktoś to powiedział : są gusta i guściki, hehe
Genocide napisał(a):taa, automaty rlz !
Genocide napisał(a):jak się dobrze zaprogramuje automat - jest git. Ale, tam to wali jak z karabinu. a ta mieszanka z muzyka elektroniczna moze daje jakis efekt, ale on mnie nie przekonywuje.
A oto cytat z ich propagandzkiej strony:
"Nie jest to jednak barbarzyńska desekracja w stylu kanadyjskich hord takich jak Blasphemy, Conqueror czy Revenge, bo cztery kawałki składające się na tą ep-kę są zdecydowanie bardziej złożone, dopracowane technicznie i niepowtarzalne"
no lol jak ch-uj.

nie wiem, nie znam ich tak dobrze osobiście. Vaneth tam gra ? Skąd te informacje??

L O L.
Twierdzisz że automat wali jak z "karabinu" a ja się zapytam czy to jest złe ? imo właśnie taki miał być efekt bo Iperyt to nie jakieś tam pitu pitu tylko muzyczna wojna z... wiadomo czym tu nie ma miejsce na litość to czysty soniczny terror.

Cytat:a ta mieszanka z muzyka elektroniczna moze daje jakis efekt, ale on mnie nie przekonywuje.
Iperyt z tego co wiem jest pierwszym w Polsce zespołem który łączy ze soba nie elektronike jak powiedziałeś tylko terror techno i death/black metalowy holocaust a to samo w sobie zasługuje na "respekt" za podjęcie takich kroków na polskiej scenie.

Co do Vaneth'a - tu masz odp. http://www.metal-archives.com/band.php?id=35470
pewnie to będzie zbyt skomplikowane dla ciebie możesz poprosić o pomoc mamę.

Genocide napisał(a):hmm, no to musi mu sie nudzić. ale czemu sie maskuje przed tym ?
czy ty masz 15 lat ?

Genocide napisał(a):no cóż. jak ktoś to powiedział : są gusta i guściki, hehe
mówi się tez że są gusta i bezguścia

podsumowując pan genocide jak się nazwał, nie może "strawić" kapeli czyniącej totalny muzyczny rozpierdol chodź sam szerzy hasło "TOTAL ANTY-HUMAN ASSAULT !!! " cóż śmieszne ale prawdziwe. dorośnij do takiej muzyki albo daj sobie z nią całkowity spokój.

ps. tego posta nie pisał fenriz, jego ziooooom .pozdro 600.
Byłem wczoraj na koncercie, dziwna kapela... po pierwsze mieli kompletnie zjebane brzmienie, gitar w większości trzeba się było domyślać, i ok, tyle że jakoś inne zespoły zabrzmiały tego dnia całkiem przyzwoicie, klub ma dobrą akustyke, więc nie rozumiem o co chodziło, to raz. A dwa - momentami ta cała "rzeź" niemal niczym nie różniła się od chamskiej techniawy :/ nie wiem, nie zniszczyli mnie specjalnie, choć MOMENTAMI było piekło.
Nie powiem zapierdalają nieziemsko czy to na koncercie czy w realu
sluchalem mp3 na stronie i uwazam ze nawet niezle.
jakby zrezygnowali z blackowych tekstow i dali mowic muzyce za siebie no i bardziej uwypuklili ten automat byloby juz calkiem fajnie... Wink
seelenleib napisał(a):sluchalem mp3 na stronie i uwazam ze nawet niezle.
jakby zrezygnowali z blackowych tekstow i dali mowic muzyce za siebie no i bardziej uwypuklili ten automat byloby juz calkiem fajnie... Wink

Byłem na koncercie, gdzie za sprawą złego nagłośnienia był uwypuklony automat, i brzmiało to jak zwykła techniawa Big Grin
Hmm, całkiem pozytywne wrażenie robi materiał zamieszczony na stronie. Napierdol konkretny, a automat jak najbardziej pasuje do całości, brzmi jak karabin, dobrze jest. Smile I zgadzam się z Seelenleib, jakby tak wypchnąć automat miejscami trochę naprzód to efekt byłby jeszcze lepszy. Takie 8/10, zobaczymy jak zaprezentuje się całość materiału na LP.
Stron: 1 2