Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: GaGa
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Zakładam temat o jednym z moich ulubionych ostatnio zespołów. Znacie? Lubicie? Mnie się strasznie ich muza podoba Big Grin Szkoda, że nie mają żadnej stronki w necie. A może mają, a ja nie znalałam nic? Rolleyes Piszcie co sądzicie Smile
Znamy, NIE lubimy Laughing Smalec ma strasznie wsiurski głos jak próbuje robić "mocniejsze" wokale, no i gitary są do niczego(non stop to samo, jeszcze na jakimś lipnym przesterze), no i te teksty...

Cytat:Czego się boicie przecież możecie być z nami
Bramy otwarte, gówno warte
My eozpierdalamy bramy

My jesteśmy punkowcami
punk nie umarł
punk olewa system
olewaj system

I tak sto razy... jak słucham tego kawałka mam ochotę mordować Laughing
Eh, przesadzasz Wink Fajny ma głos Smile I muza też w porządku.
to sa ci zawodowcy od "czy moge Ci zaproponowac dziewczyno kaszanke i wino?" Big Grin
XdkyX napisał(a):to sa ci zawodowcy od "czy moge Ci zaproponowac dziewczyno kaszanke i wino?" Big Grin
Szczerze mówiąc nie słyszałam czegoś takiego Rolleyes
A ja słyszałem i to właśnie ci. I mówiąc prawdę to był jeden z najbardziej autentycznych punkowych zespołów na polskiej scenie. No tak, wiadomo, to trochę za ciężkie dla ciebie, intelektualisto co słucha amerykańskich kapel o ciężkim buncie i anarchii w high shool. Ta. Punki w krawatach i z pomalowanymi paznokciami i oczami niezależnie od płci.
Debil...
Wstyd mi ale nie słyszałem tej kapeli ale czy to Smalec który jest wokalistą Zielonych Żabek??
Ehe. I jeszcze Radical News Smile
Właśnie pare dni temu nakładem Tomash records ukazała się płyta z zapisem koncertu z Jarocina, i o dziwo na żywo dawali rade znacznie lepiej niż w studiu, jestem zmuszony zwrócić honor Big Grin
Tomash napisał(a):Właśnie pare dni temu nakładem Tomash records ukazała się płyta z zapisem koncertu z Jarocina, i o dziwo na żywo dawali rade znacznie lepiej niż w studiu, jestem zmuszony zwrócić honor Big Grin
Oi, a orientujesz się w cenie? Big Grin Rolleyes
Moge to powysyłać, tyle że mam w jednym kawałku, a nie mam czasu teraz żeby podzielić Sad (sesja Crying or Very Sad ) ale jak tylko dam rade to sie odezwe jakoś :]
Nie no, w sumie jak mówisz, że niezłe to sobie kupię. Tylko jeszcze zależy od ceny, bo z kasą u mnie ostatnio niezbyt ciekawie Wink
A jakby Ci się chciało wysłać to dzięki. Chętnie przesłucham przed zakupem Smile
tysiąc pieńcet sto dziewięcet kosztuje Laughing do kupienia tylko w sieci sklepów eMule Big Grin
Hmm ... I bądź tu człowieku poważny ... Czyli, że tej płyty nie ma w sklepach czy jak? Proszę mnie w błąd nie wprowadzać Tomashu Smile
Stron: 1 2