ale babka była najlepsza

zębami

chyba miała stuczne z otwieraczy do piwa

Ja tam otwieram o zagłębienie w skałce muru podzamcza ;P Na trzeźwo idzie dobrze
E tam babcia, tam młotkiem otwierali! Chyba sobie kupie, specjalnie do piwa ;}~~
W Eurotour (taka przygłupia amerykańska komedia... ale fajna

) fan Manchesteru otworzył 2 browce naraz oczami :> Pewnie to jakoś ustawiali, ale wyglądało nieźle

mysteriium napisał(a):ale babka była najlepsza zębami chyba miała stuczne z otwieraczy do piwa
Jakie tam sztuczne, odrobina wprawy i już... Przydatna sztuczka tylko zębów szkoda...
Winiaki z korkiem otwieram z lokcia

, browar natomiast w butelkach kluczami a przy puszkach jestem ostrozny bo ostatnio sie skaleczylem zawleczka.
Nie ma to jak młotkiem!!!

Arion napisał(a):Prisca napisał(a):haha Eurotour - fajny film, rozluźniający!! Fani Manchasteru rządzą
I rodzeństwo ;>
No oni byli zajebiści. Zwłaszcza jak się zazeli całować

...Chociaż jeżeli wierzyć sugestii filmu... na pocałunkach się nie skończyło... :>
Ale kibice Manchesteru naprawdę wymiatali :]
A nasi Panowie masochiści powinni obejrzeć fragment z tamtej agencji towarzysiej (nie pamiętam nazwy), odrazu by im się upodobania zmieniły

Kiedyś otwierałem piwo zębami, dopóki nie rozjebałem sobie połowy dolnego dziąsła. Teraz noszę przy sobie otwieracz SlipKnota (kupiony zgadnijcie w jakim sklepie internetowym

) i jest OK

najlepsze jest z mieczem i wiertarką