09-13-2005, 02:02 PM
Stron: 1 2
09-16-2005, 02:20 PM
A czy to już wyszło? bo zdaje mi sie ze nie ;]
09-16-2005, 03:06 PM
ja to sciagam wlasne. zapowiada sie niezle.
09-17-2005, 03:55 PM
ja widziałam wczoraj
. Moje wrażenia? Zajebista grafika, tła i klimat. Ale jest kilka ale :] Za dużo Clouda =D nie lubię go, pedalski jakiś. Nudny. Za dużo melodramatyczno-rhomantycznych wstawek z jego laską (Aeris), za dużo rhomantycznych midi i totalnie spieprzone zakończenie. Taki happy endzior, że Spielberg by się nie powstydził
A i mój ulubiony bohater był tylko przez parę minut. Hańba! Na pohybel!

i żeby nie było wątpliwości jest to moja jedyna styczność z ff. Nie będę w to grać xD

i żeby nie było wątpliwości jest to moja jedyna styczność z ff. Nie będę w to grać xD
09-17-2005, 04:01 PM
A Sephka tam dużo?
09-17-2005, 04:59 PM
wlasnie mówię, że mało
bo to jego lubię ;]. Gdyby go nie było w tym filmie to pewnie bym nie oglądała

09-18-2005, 06:00 PM
Dla wyznawcow FFVII ten film to kvlt 

09-18-2005, 07:27 PM
Dla mnie FFVII to kult (jak cała seria) i film na pewno zobaczę, ale... no właśnie - chce w kinie. Wie ktoś czy będą to puszczać w naszych rodzimych kinkach ????
09-18-2005, 07:59 PM
buubi napisał(a):Dla mnie FFVII to kult (jak cała seria) i film na pewno zobaczę, ale... no właśnie - chce w kinie. Wie ktoś czy będą to puszczać w naszych rodzimych kinkach ????Niestety nie puszcza tego w kinach. Wyjdzie na DVD ale to sobie poczekasz

09-22-2005, 09:04 PM
polecam tez Final Fantasy 7 last order :] . Super oav'ka 

09-22-2005, 09:15 PM
7th seeker napisał(a):polecam tez Final Fantasy 7 last order :] . Super oav'kajeno kurewsko krotka. Faktycznie jest swietna, dopowiada kilka istotnych szczegolow. Po tym wszystkim uruchomilem ff7 i zaczalem sobie przypominac cala opowiesc.
09-24-2005, 01:13 PM
Vlkodlak napisał(a):ja widziałam wczorajJeżeli piszesz, że nie grałaś, to znaczy, że nie rozumiesz. Moje wrażenia? Zajebista grafika, tła i klimat. Ale jest kilka ale :] Za dużo Clouda =D nie lubię go, pedalski jakiś. Nudny. Za dużo melodramatyczno-rhomantycznych wstawek z jego laską (Aeris), za dużo rhomantycznych midi i totalnie spieprzone zakończenie. Taki happy endzior, że Spielberg by się nie powstydził

09-24-2005, 02:56 PM
SHOX! napisał(a):Noż nic dodac, nic ujac... ja tam mieklem jak uslyszalem muzyczke JENOVA ;]Vlkodlak napisał(a):ja widziałam wczorajJeżeli piszesz, że nie grałaś, to znaczy, że nie rozumiesz. Moje wrażenia? Zajebista grafika, tła i klimat. Ale jest kilka ale :] Za dużo Clouda =D nie lubię go, pedalski jakiś. Nudny. Za dużo melodramatyczno-rhomantycznych wstawek z jego laską (Aeris), za dużo rhomantycznych midi i totalnie spieprzone zakończenie. Taki happy endzior, że Spielberg by się nie powstydził
i żeby nie było wątpliwości jest to moja jedyna styczność z ff. Nie będę w to grać xDtego filmu i nie czujesz klimatu, film jest skierowany dla przedewszystkim dla graczy jak na początku można przeczytać, i oni mając za sobą kilkadziesiąt, niekiedy kilkaset godzin spędzonych z grą która wyszła juz troche lat temu i była rewolucyjna jak na swoje czasy, prezentowałą znakomita grafike, fabułe i grywalonść... tylko oni mogą poczuć to co kiedyś, powiem wam, że się popłakałem gdy zaczeła sie walka z bahamutem a potem do drużyny dołączali kolejni członkowie
wróciły wspomnienia, film świetny technicznie, fabuła mogłaby być lepsza, ale i tak warto obejrzeć, szczególnie dla tych którzy grali w final fantasy 7
10-06-2005, 01:37 PM
Gdyby to kogos interesowalo, Final Fantasy VII - Last Order jest do sciagniecia jako polski sub, grupy ASG-A(format .mkv).
10-06-2005, 04:27 PM
Neth napisał(a):SHOX! napisał(a):Jeżeli piszesz, że nie grałaś, to znaczy, że nie rozumieszNoż nic dodac, nic ujac... ja tam mieklem jak uslyszalem muzyczke JENOVA ;]tego filmu i nie czujesz klimatu, film jest skierowany dla przedewszystkim dla graczy jak na początku można przeczytać, i oni mając za sobą kilkadziesiąt, niekiedy kilkaset godzin spędzonych z grą która wyszła juz troche lat temu i była rewolucyjna jak na swoje czasy, prezentowałą znakomita grafike, fabułe i grywalonść... tylko oni mogą poczuć to co kiedyś, powiem wam, że się popłakałem gdy zaczeła sie walka z bahamutem a potem do drużyny dołączali kolejni członkowie
wróciły wspomnienia, film świetny technicznie, fabuła mogłaby być lepsza, ale i tak warto obejrzeć, szczególnie dla tych którzy grali w final fantasy 7
Mądrze powiedziane, nic nie zastąpi tych 100+ godzin spędzonych przed konsolą. Ahh jak sobie przypomne rok 99, to łezka się w oku kręci.
Stron: 1 2