Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Hybris - NS Black Metal z Krosna
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
hybris napisał(a):pojecie najonalnego socjalizmu owszem istnieje i funkcjonuje, przeczytajcie pare zinow ns a bedziecie wiedziec o co chodzi

Ja tam czytalem troche zinow ns, nawet do jednego pisalem teksty (kultowy w pewnych kregach Aryan Terrorist) i jakos o tym nie slyszalem.

88!
to okreslenie jest dosc niepopularne glownie ze wzgledu na to ze ludzie czesto biora je za przejezyczenie, jednak mozna sie czasem z nim spotkac. jestem zaszczycony ze moglem uslyszec pozytywna opinie z ust osoby piszacej dla Aryan Terror. 88 :!:
każda forma socjalizmu jest skurwiała i wymierzona w wolność Człowieka Cywilizacji Zachodu
czas wreszcie wyrosnąć z fascynacji III Rzeszą i zacząć czytać Nietzschego oraz filozofów libertariańskich - TYLKO NATURALNY PORZĄDEK MA PRAWO TRIUMFU!
KelThuz napisał(a):czas wreszcie wyrosnąć z fascynacji III Rzeszą i zacząć czytać Nietzschego oraz filozofów libertariańskich

na pewno wyjdzie to ruchowi na dobre, jezeli pozbedzie sie skojarzen z tym zdegenerowanym tworem. tak uwazam.
seelenleib napisał(a):
KelThuz napisał(a):czas wreszcie wyrosnąć z fascynacji III Rzeszą i zacząć czytać Nietzschego oraz filozofów libertariańskich

na pewno wyjdzie to ruchowi na dobre, jezeli pozbedzie sie skojarzen z tym zdegenerowanym tworem. tak uwazam.

Temu ruchowi na dobre wyszłoby rytualne samobójstwo 99% wykonawców.
Ruchowi wyszłoby na dobre, jakby wreszcie ustalono jakąś wspólną ideologię, najlepiej prowolnorynkową, bo tak to jedna grupka wykłóca się z druga, kto ma bardziej właściwe poglady Wink
Oni przeważnie sami nie wiedzą jakie mają poglądy Laughing ogólnie przeideologizowanej muzie mówimy stanowcze nie! Jeszcze taki np. Honor muzycznie coś sobą reprezentował, a nsbm to przeważnie zupełna patologia Laughing
No raczej członkowie Honoru, Konkwisty 88, Legionu, Szwadronu '97, czy Twierdzy (to już NR raczej, LEgion zreszta chyba tez), raczej wiedze jakie mają poglady Wink .
gracie NS Black Metal - zajebiście...
o kurwa Big Grin moze i nazwiecie mnie ignorantem ale jak sluchalem "Slaughter of the weak" to z kazda chwila bylem coraz bardziej przekonany ze to jakas strasznie chujowa prowokacja - ja pierdole Big Grin ta piosenka jest po prostu smieszna, ten niby mroczny smiech rozwala do tego sam w sobie wokal jest zalosny - co to za BM z chujowym szeptem? strona sama w sobie tez rozpierdala Big Grin a szczytem jest oswiadczenie ze nie bedziecie grac koncertow i wydawac albumow hmm chociaz jakby sie glebiej zastanowic to wielu sluchaczy byscie nie mieli Big Grin
Genocide napisał(a):gracie NS Black Metal - zajebiście...

No nie?
Necro Desecrator napisał(a):
Genocide napisał(a):gracie NS Black Metal - zajebiście...

No nie?

NS to tylko po pysku i do kopalni.
jedno wyklucza drugie i na odwrót.

(edit)Propagować NS możecie przy Thrashu, hardcore czy RAC ale do kurwy BM zostawcie w spokoju.
właśnie! nawet kretynizm ma swoje granice! Laughing
Stron: 1 2