Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: "Cześć słucham metalu już od roku!"
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Krzychun napisał(a):
Cytat:Klasyka polskiego heavy rocka to TSA !!!

Nie słyszlalem o takim gatunku a wy??

A my tak Laughing widzisz, nie znasz się to się nie popisuj
Tomash napisał(a):
Krzychun napisał(a):
Cytat:Klasyka polskiego heavy rocka to TSA !!!

Nie słyszlalem o takim gatunku a wy??

A my tak Laughing widzisz, nie znasz się to się nie popisuj

Ale żeś mu dopierdolil Confusedhock:
Jest mi zle Crying or Very Sad ale juz bez OT
oj tam, bo Wy to niemili Jesteście... pozwolę sobie przytoczyć pewną prowokację, którą kiedys zastosowałam...:

Ja: Buba, to kiedy jest ten koncert Janis Joplin z Bobem i Kurtem w churkach ?? Rolleyes
Buba: No no, trzeba się bedzie wybrać... Rolleyes
Bardzo cool i whow i na topie osobka 13 letnia: O ja serio jest ? a zabierzecie mnie....?

dzieci to po prostu dzieci... kiedyś pewnie dorosną
rathnait napisał(a):oj tam, bo Wy to niemili Jesteście... pozwolę sobie przytoczyć pewną prowokację, którą kiedys zastosowałam...:

Ja: Buba, to kiedy jest ten koncert Janis Joplin z Bobem i Kurtem w churkach ?? Rolleyes
Buba: No no, trzeba się bedzie wybrać... Rolleyes
Bardzo cool i whow i na topie osobka 13 letnia: O ja serio jest ? a zabierzecie mnie....?

dzieci to po prostu dzieci... kiedyś pewnie dorosną
...Ooo...a ja ostatni slyszalam ,ze presley z lennonem maja jutro na łódstoku zagrac...w Pekinia...znaczy sie...

ok...<dżołk> ponisło mnie Rolleyes Smile
a co do tematu...to noł koments
najlepszym sposobem na zniszczenie pozerskich kindermetaluffek jest pochwalenie się, że się było na koncercie Bathory, a supportami były Burzum, Abigor a z polskich Graveland...
KelThuz napisał(a):najlepszym sposobem na zniszczenie pozerskich kindermetaluffek jest pochwalenie się, że się było na koncercie Bathory, a supportami były Burzum, Abigor a z polskich Graveland...

No cO Ty? ALe kłAmIeSz. BaThOrY jEsHcZe nIe graŁo w PolsCe, doPiErO bĘdO nA nastEMpnEj metalManii.
metallgirl napisał(a):...Ooo...a ja ostatni slyszalam ,ze presley z lennonem maja jutro na łódstoku zagrac...w Pekinia...znaczy sie...

Dementuję te plotki. Wink
jak dla nie to prowokacja jest Big Grin
no chyba ze ....sama niewiem Sad
Sami kiedyś byliście dziećmi. Kto wie czy nie głupszymi.
Ja wiem, ja wiem :!: Bylismy madrzejszymi Laughing
statekx napisał(a):Ja wiem, ja wiem :!: Bylismy madrzejszymi Laughing
Skoro tak mówisz Wink
co sie śmiejecie......lepiej od roku niż wogole....a co bedzie jak wasze dzieci beda sluchac mandaryny heheheh :?
My Dark Side napisał(a):a co bedzie jak wasze dzieci beda sluchac mandaryny heheheh :?

Jak wpieprzę w dupę gówniarzowi, to przez miesiąc nie usiądzię! Wink
Nightal napisał(a):Sami kiedyś byliście dziećmi. Kto wie czy nie głupszymi.
a nie prawda, ja jeszcze młoda jestem, a jaka mądra Tonguea tak serio, zanim zaczęłam chodzić na koncerty, manifestacje i bawić się w różbne takie rzeczy dowiedizałam się najpierw paru rzeczy, nigdy nie lubiłam uchodzić za głupiego szczyla czy pozera, no i raczej nie uchodziłam...
Stron: 1 2 3