Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Droższe alko
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Takie marginalne pytanko nawiązujace do mojego poprzedniego tematu. Czy regułą jest że mości szanowni forumowicze gustują jedynie w wina wybitnie tanich i piwach o cenie nie przekraczajacej 1.39 (obnosicie sie z tym jakby to był powod do dumy)?? czy ktos tu gustuje w szlachetniejszych trunkach??
cavalier? Big Grin
metaxa
teacher's
jack daniels
jim beam
Smile
Metaxa - I luw it ;D
no i jeszcze
Johny Walker i
Jack Daniels

no i Cin Cin
i Malibu ... i jeszcze troche by się znalazło Tongue
Kur*a, ciekaw jestem jak wy dziołchy pijecie to whiskey??

Pił ktoś wódkę belwedere?? Polska ale znana na świecie całym i do tego zajebista.
Królik o co Ci znowu chodzi?
Pytam się czy jesteście amatorkami łiski czy tylko tak mówicie bo ponoć wypada. No chyba,że herod baby z was bo znam gro osób które tego świństwa do ust nie biorą (natomiast wódeczke łoja litramiSmile )
no ja jestem amatorką Smile i wcale nie jest świństwo, tylko sęk w tym, że nie zawsze mogę sobie pozwolić, więc pijam tylko na specjalne okazje
co do herod baby to zdecydowanie nie Big Grin ja jestem mały chudzielec Smile
Jezu, przecież tego się nie pije hektolitrami !!! A przynajmniej ja tego tak nie piję. Podobnie jak Rhoni, pije dla towarzystwa, lub w jakieś specjalne okazje .

A wódki nie lubię, mam złe wspomnienia.
hmm ja powiem o tańszych alkoholach np: Finlandia, Eristoff, Malibu, Smirnoff, a jak ktoś chce droższe to Maxima której w Polsce nia ma albo Whisky.
tequila sunrise Big Grin
Ja nie gustuje w tanich alkocholach (na sam zapach bełta coś skręca mnie w zołądku), żadko pije, tylko okazyjnie i jestem zdania że jak już pić, to z klasą.
a ja nie pije wcale to nie mam problemu co kupic Smile
u nas króluje piwo regionalne Koźlak wytworu Ambera, http://www.browar-amber.pl
można je pokochać za sam jego kształt i obrazek, beez kitu, tylko pentagramu tam brakuje Big Grin
A ja ostatnio piłam Pinacolade czy jak to sie pisze.... Bardzo dobre, słodkie a ja słodkie lubię Smile
Stron: 1 2