Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Misie Pysie
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
http://img.esports.pl/users/rostek/OT/mp.wmv

kliknij 'ZAPISZ JAKO' ~!!
Nie no, taka prosta gra słów, a ile radości!
ha!! dobre dobre ..
NArrator powinien dostać jakąs nagrodę Big Grin Co za metoda wypowiadania słów Big Grin Laughing
głupie.......nudne.... :?
Amy napisał(a):głupie.......nudne.... :?

oto przedstawiciel arystokracji o wyszukanym poczuciu humoru wyraził swoja opinię :>

Wybacz mi, że musiałaś przeze mnie oglądać tak żenujace widowisko które zapewne obraziło twoją inteligencję. Tylko my, bezmózgie plebsy z przedmieścia, może uznawać takie prostackie żarty za śmieszne. :>

hyhyh Big Grin
Nivo napisał(a):oto przedstawiciel arystokracji o wyszukanym poczuciu humoru wyraził swoja opinię :>

Wybacz mi, że musiałaś przeze mnie oglądać tak żenujace widowisko które zapewne obraziło twoją inteligencję. Tylko my, bezmózgie plebsy z przedmieścia, może uznawać takie prostackie żarty za śmieszne. :>

Laughing Laughing Laughing

Znałem już wcześniej - zacne. Zwłaszcza te cycki i picza Pani Misiowej mnie rozwalają! Big Grin
hehehe ja tez tak chcialam napisac, tyle, ze to bylyaby pierwsza opinia i nie chcialam ludzi zniechecac Tongue Laughing A to dziwne, bo nie mam jakos strasznie wyrafinowanego poczucia humoru Tongue
Cóż, treść stara, oklepana (chyba był dowcip jakiś podobny) ale forma zajebista.
Blood napisał(a):
hehehe ja tez tak chcialam napisac, tyle, ze to bylyaby pierwsza opinia i nie chcialam ludzi zniechecac Tongue Laughing A to dziwne, bo nie mam jakos strasznie wyrafinowanego poczucia humoru Tongue

Te moje wypociny to był taki żarcik :>
Domyśłam się.... Big Grin
sam w sobie filmik nie jest smieszny ;] ale lektor rozwala.
git Laughing
"Zerwij to ze mnieBig Grin" Laughing Laughing
LOL,dobre...
czakam na nastepne odcinki...
Jeziu,jak ja moge sie z tego smiac??
Powinnam wiec raczej przestrzegac etykiety,i napisac...nudne Smile
Nivo napisał(a):
Blood napisał(a):

Te moje wypociny to był taki żarcik :>
Ahaaaaaaaaa... na patrzcie... naprawde nie mam poczucia humoru... Sad Crying or Very Sad Laughing
Stron: 1 2