Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: A mnie sie strasznie podobaja te ruchome obrazki...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Jego zdjęcie jest w ...zdjęciach Big Grin
Co temat.
ja tam sam se gify robie:

>>>>>>jałokimowydevoreniferozaprzęg<<<<<<<
Dobre podoba mi się Big Grin
Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.
Quostek napisał(a):Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.
No tej! Poszukaj na googlach, jakiejs stronki TooLa, moze cos bedzie. Chciałbyś, żeby popracować za Ciebie? Wink
Quostek napisał(a):Podajcie stronkę na której znajdę gif'a z Maynardem. PROSZĘ!!! OCzywiście gif animowany.
www.wszystko.tk poszukaj tu
ah cóż za celna acz złosliwa uwaga, Zu! ;DDD
kurde, a ja swojego gifa znalazlem zupełnie przez przypadek na nieoficjalnej stronie slipknot'a 8)

hier_kommt_die_sonne napisał(a):
www.wszystko.tk poszukaj tu
a to jest klasyczny przykład "fo-pa" (nie wiem jak to sie pisze poprawnie, bo to po francusq), ale tez musialem to przejsc 8)
warsadal napisał(a):
No tej! Poszukaj na googlach, jakiejs stronki TooLa, moze cos bedzie. Chciałbyś, żeby popracować za Ciebie? Wink
Wpisalem w google i nic...
W google u góry jest zakładka 'grafika'. Spróbuj tam poszukać Tongue
Pandora napisał(a):W google u góry jest zakładka 'grafika'. Spróbuj tam poszukać Tongue
A myslisz, ze co, jestem debil? Tez szukalem i nic...
Quostek napisał(a):
Pandora napisał(a):W google u góry jest zakładka 'grafika'. Spróbuj tam poszukać Tongue
Rada ogólna: poszukaj po stronach zespołów, może coś znajdziesz. Ja znalazłem mój zupełnie przypadkiem, na polskiej stronie Pearl Jam. Tongue
warsadal napisał(a):
Quostek napisał(a):
Rada ogólna: poszukaj po stronach zespołów, może coś znajdziesz. Ja znalazłem mój zupełnie przypadkiem, na polskiej stronie Pearl Jam. Tongue
A ja znalazlem kilka, ale na zadnym nie ma Maynarda... moze gify maja tylko te kapele, ktorych nie lubie? Sad
a masz cos do Pearl Jam ?? Evil or Very Mad
Wara mi od nich Laughing
Stron: 1 2 3