Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Omen
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Haha
w pierwszej części rozwaliło mnie końcowe "tatusiu nieee!" jak ojciec chciał zasztyletować sztańskiego pomazańca w kościele Big Grin

A dzisiaj jest omen 4 Big Grin polsat godzina 0:30 czy jakoś tak. Damien odradza się pod postacią dziewczynki czy coś takiego. Może być zabawnie. Odgrzewane kluchy
Rhonwen napisał(a):A dzisiaj jest omen 4 Big Grin polsat godzina 0:30 czy jakoś tak. Damien odradza się pod postacią dziewczynki czy coś takiego. Może być zabawnie. Odgrzewane kluchy

Nie obejrzę Sad Ledwo zyję ze zmęczenia... a szkoda, możnaby sie pośmiać.
zdam relację jutro Wink
Właśnie przeczytałem zapowiedź filmu... zapowiada się na tyle śmiesznie że chyba obejrzę ;]

BTW: nawet nie wiedziałem że istnieje 4 część :?
Ja też nie. Dzisiaj kumpel w pracy mnie poinformował. Nawet uwierzyć nie chciałam, jak proponował zakład o piwo, że nie ściemnia to mu uwierzyłam Big Grin
Zaczyna się... Surprised
Nie oglądajcie tego!
Omen to horror? od kiedy?
edit: czwarta czesc leciala wczoraj - tragedia, mowicie ze 2 i 3 to odgrzewane klimaty 1... ciekawy jestem co powiedzie o 4.
Chcialam obejrzeć do końca ale przysnęłam w połowie filmu Big Grin

nic specjalnego :/ coś jak pierwsza część tylko, że słabszy, ponaciągany i nudny
ten film jest beznadziejny ....faktycznie może pierwsza część była w miarę dobra, ludzie jest mase lepszych horrorów niż Omen Rolleyes
My Dark Side napisał(a):ten film jest beznadziejny ....faktycznie może pierwsza część była w miarę dobra, ludzie jest mase lepszych horrorów niż Omen Rolleyes

eeeeee naprawde? Rolleyes
Ja wytrzymałem tak 3/4 filmu i też przysnełem. Pamiętam tylko że była fatalna gra aktorska rodem z teatrzyka dzieci upośledzonych i te same chwyty co winnych częściach (odwracające sie same z siebie krzyże itp) ale występujące w nieprzyzwoicie dużej ilości, prawie że nachalnie.
i ten sam pies, który niewiadomo skąd nagle rach ciach wyskoczył i uratował małego pomazańca szatańskiego Big Grin
obejrzałem Omen 4 i oto moja opinia:
Jest to zdecydowanie najgorszy z Omenów, wszystko takie jak w jedynce (z wyjątkiem klimatu i postacie o innych plciach), nic dziwnego, że nic nie słyszałem wcześniej o tym filmie.

odradzam Sad
No ja też byłem zdziwiony ,że Omen czwórka jest. Próbowałem oglądać ale w połowie zasnąłem. Dopiero pod koniec filmu się obudziłem dlatego nie mogę wiele powiedzieć na jego temat.
Stron: 1 2 3