Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Filmy o Zombiakach
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Czy lubicie filmy o zombiakach? jak tak to jakie sa wasze ulubione? moje typy to:
1.Martwe zlo 1,2,3(armia ciemnosci)
2.Powrot zywych trupow 3
3.Martwica Mozgu
4.Swit zywych trupow
5.Noc zywych trupow
Na pewno "Świt żywych trupów".Dawno się tak nie rechotałem z filmu typu horror.To trzeba obejrzeć.
Martwica Mózgu wymiata wszystko Angry
polecam dosyc nowy film pt. "Shaun Of The Dead", jest to dosc niezwykla produkcja, poniewaz mamy do czynienia z polaczeniem angielskiej komedii z zombie (nie z horrorem, bo bac tam sie nie ma czego), mieszanka wybuchowa jak dla mnie oraz moim skromnym zdaniem najlepszy film 2004 roku, po prostu w towarzystwie wszechobecnych zywych trupow, ktore opanowaly miasto (podobna sytuacja jak w "Dawn Of The Dead") rozgrywa sie pelna specyficznego humoru akcja btw moja ulubiona scena to jak kolesie okladaja zombiaka kijami do bilarda i lopata, przy akompaniamencie "Don't Stop Me Now" zespolu Queen, ta muzyka pasuje tu idealnie
Jakoś nie przepadam za filmami o zombie... A co do 'Świtu żywych trupów" - totalna porażka. Komedia.
Evil Dead wszystkie 3 czesci sa wypasione. A Bruce Cambell to swietny aktor filmow typu B Laughing
Marwica Mózgu jest spoczko 8)
28 dni później - cudoSmile
Wysyp żywych trupów -świetna komedia
W Resident Evil [czy jak się to pisze] chyba tez występował motyw zombi Smile mi osobiście bardziej przypadła do gustu pierwsza część Smile
Martwicę, Noc żywych trupów, Rezydenty oglądałem i nawet mi przypadły do gustu (wszystkie Laughing )
zywe trupy OK - starsze czesci. ah i wysyp zywych trupow - slabosc do angielskiego dowcipuSmile
martwica mozgu - dno, nuzace, zenujace, denerwujace - i gdzie ta czarna komedia?
Martwe zlo - nie widzialam trzeciej czesciSad pierwsza - wspaniala scena jak to drzewo gwalci mloda laskeBig Grin usmialam sie. film - legendaTongue lubie
Jedynie dobry film o truposzach jaki obejrzalam to Night of the living dead,inne to porazka Evil or Very Mad
"Redneck Zombies". I gińcie wszyscy... Angry http://www.zlefilmy.pl/rec/index.php?fun..._all&no=42
"Noc żywych trupów rządzi" jak dla mnie rządzi Angry Oczywiście wersja z 1990 roku.
Ghost_82 napisał(a):"Noc żywych trupów rządzi" jak dla mnie rządzi Angry Oczywiście wersja z 1990 roku.

A orginalna wersja z 1958 roku (?) nie?
Stron: 1 2