08-31-2005, 06:14 PM
08-31-2005, 06:22 PM
a znasz jakiś forum pod patronatem Twojej Starej, gdzie nie ma kulturalnej dyskusji i gdzie panuje wieczna szczęśliwość?
MetalHeart RIP [*]
MetalHeart RIP [*]
08-31-2005, 07:36 PM
No, znałam, ale już nie żyje...
zapalmy mu wirtualną świeczkę
[*]
Ten temat może byc ogólnie o forach
zapalmy mu wirtualną świeczkę
[*]
Ten temat może byc ogólnie o forach

08-31-2005, 07:43 PM
Buu, no właśnie.
Sam też zapalę świeczkę [*], chociaż może coś jeszcze wyjdzie (tak po cichu na to liczę).
Szanowne Panie - jak jakieś info będziecie miały na temat MH to proszę mnie informować.
Sam też zapalę świeczkę [*], chociaż może coś jeszcze wyjdzie (tak po cichu na to liczę).
Szanowne Panie - jak jakieś info będziecie miały na temat MH to proszę mnie informować.

08-31-2005, 07:54 PM
No to przerzuciłem te posty do nowego tematu... Mam nadzieję, że wszyscy będą zadowoleni. Można tutaj rozmawiać ogólnie o forach internetowych, reklamować jakieś nowe.
08-31-2005, 07:58 PM
08-31-2005, 08:47 PM
MetalHeart zdechlo? Co sie stalo?
Swieczki stawiac nie zamierzam..
Swieczki stawiac nie zamierzam..
08-31-2005, 08:48 PM
A nikt nie wiem, przypuszczenia i pogłoski są różne, ale fakt faktm, ze od paru dni nie istnieje 

08-31-2005, 09:02 PM
Dżemik napisał(a):MetalHeart zdechlo? Co sie stalo?
Jak to, nie wiesz? Międzynarodowa żydowska finansjera nie śpi!!!

09-01-2005, 12:33 PM
hier_kommt_die_sonne napisał(a):A nikt nie wiem, przypuszczenia i pogłoski są różne, ale fakt faktm, ze od paru dni nie istnieje
Jest! Jest! Jednak działa!

09-01-2005, 12:42 PM
E.. Tak cos myslalem, ze to tylko chwilowe problemy z serwerem czy cus.. Z miesiac temu probowalem wejsc na MetalHeart i rowniez mi sie to nie udawalo przez kilka dni..
Szkoda.. Jednego konkurenta mniej by bylo.. ;P
Szkoda.. Jednego konkurenta mniej by bylo.. ;P
08-17-2006, 08:19 PM
Zapraszam na najgorsze forum w Polsce. Niestety dotyczy ono mojego ulubionego zespołu. Tak się jednak składa że skupia pozerów, dzieciarnię i totalnych lamerów.
http://www.redhotchilipeppers.fora.pl
Szczególnie "polecam" dział INNE KAPELE i temat Scorpions.
Niektórzy z "kumatych" forumowiczow wśród swoich fascynacji obok RHCP wymieniają Szakire, Eminema, Black Eyed Peas,Aaliyah...ehhh zobaczcie sami...
sam tam musze krucjaty prowadzić
http://www.redhotchilipeppers.fora.pl
Szczególnie "polecam" dział INNE KAPELE i temat Scorpions.
Niektórzy z "kumatych" forumowiczow wśród swoich fascynacji obok RHCP wymieniają Szakire, Eminema, Black Eyed Peas,Aaliyah...ehhh zobaczcie sami...
08-18-2006, 01:07 PM
Przemek87 napisał(a):Niektórzy z "kumatych" forumowiczow wśród swoich fascynacji obok RHCP wymieniają Szakire, Eminema, Black Eyed Peas,Aaliyah...ehhh zobaczcie sami...
Ja tam w tym nic niezwykłego ani dziwnego nie widzę, to jakby miało tak być, to fakt iż słucham np. Pearl Jam, automatycznie wykluczał mnie ze słuchania chociażby Wu Tang Clan .

08-18-2006, 01:13 PM