Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: chce kupić gitarę
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Niop, w kazdym razie ja polecam moja gitarke.

http://www.gmm.com.pl/produkty/Silverton...er_special
Szyszak napisał(a):
statekx napisał(a):
Krzychun napisał(a):Za 400 zł wyrwiesz niezlego akustyka.

e tam akustyka -nuda na dluzsza mete

Jak nie umiesz grac to rzeczywiscie nuda.

No juz nie placz. Jeszcze sie nauczysz.
statekx napisał(a):
Szyszak napisał(a):
statekx napisał(a):
Krzychun napisał(a):Za 400 zł wyrwiesz niezlego akustyka.

e tam akustyka -nuda na dluzsza mete

Jak nie umiesz grac to rzeczywiscie nuda.

No juz nie placz. Jeszcze sie nauczysz.
No Szyszak,powodzenia,trzymamy kciuki!!!
W Lidlu jest gitara z kolorowymi przyciskami grająca melodyjki. Tylko to mogę polecić za okolice 400zł.
allegrogo też niepewne, bo można oczywiście trafić jakąś ciekawą gitarkę, ale b. dużo chłamu jest sprzedawane;/ (albo można kupić sobie za 400zł worek z ziemniakami) cztery stówki to też nie zbyt dużo na start. Popatrz sobie tutaj na gitary elektryczne, możesz popytać sprzedawców o szczegóły i na pewno w każdym sklepie dostaniesz opinie nt wybranego modelu. Porównaj ceny, uzbieraj brakującą kasę i kupuj nowy sprzęt Smile
Za takie pien pieniądze zaopatrzysz się w gitarę firmy Mensfeld, ale nie kupuj na Allegro. Może masz kogoś kto się na tym zna to ci pomoże kupić gitarę używaną u jakiegoś gościa jak ją będziejsz widział.
fakt, warto zajrzeć do sklepów muzycznych, ja swoją gitarę znalazłem online Smile
Może Fender Squier Bullet? Miałem go kiedyś i naprawdę fajna gitarka jeśli chodzi o te tańsze Smile W sklepie ***** możesz ją dostać za 4,5 stówki Smile
A gitara basowa nadaje się na początek czy nie bardzo? Lepiej zacząć od klasyka czy można od razu od basu?
Stron: 1 2