10-29-2005, 10:07 AM
11-12-2005, 07:00 AM
Co do wróżenia to już im sie powiodło, ale mysle ze moze byc tylko lepiej. Trzeba ich posłuchać czasem, dla odmiany. 

03-30-2006, 03:02 PM
Zdecydowanie nie lubię tej kapeli. Po prostu do mnie nie przemawiają. Wolę jednak klasycznego rocka typu Queen czy Led Zeppelin. Ta cała "nowa fala" bardzo mi się nie podoba.
03-30-2006, 03:03 PM
Wróżę im niezłą przyszłość. mają talent chłopaki
!!

03-30-2006, 06:34 PM
nie wroze im niezlej przyszlosci, po kilku latach sie o nich raczej zapomni, ale nawet fajnie graja, na rozne potancowki/imprezy daje rady, jeden z niewielu dobrych produktow british rock revolution.
03-30-2006, 09:06 PM
Zapomni się, czy nie - mało ważne ; ). Na dzień dzisiejszy mają na koncie dwie dobre płyty i po prostu bardzo fajnie się tego słucha. Niczego oszałamiającego, czy przełomowego nigdy od nich nie oczekiwałem.
09-19-2006, 05:13 PM
Przebój "What You Witing For" Gwen Stefani w wykonaniu grupy Franz Ferdinand trafi na nową składankę radia BBC. Album "BBC Radio 1's 'Live Lounge" ukaże się 18 września.
Pełna lista utworów na płycie:
Outkast - "Ms Jackson"
Natasha Bedingfield - "Scientist"
Editors - "All Sparks"
Will Young - "Hey Ya"
Lemar - "I Believe In A Thing Called Love"
Mylo - "In My Arms"
The Coral - "Dreaming of You"
50 Cent - "In Da Club"
Razorlight - "Golden Touch"
Sugababes - "Living For The Weekend"
Queens Of The Stone Age - "No One Knows"
The Bravery - "An Honest Mistake"
Jamie Cullum - "Frontin'"
Hard-Fi - "Tied Up Too Tight"
Damien Rice - "Cannonball"
Lemon Jelly - "Nice Weather For Ducks"
Dizzee Rascal - "Jus A Rascal
Basement Jaxx - "Romeo"
Oasis - "Songbird"
Franz Ferdinand - "What You Waiting For"
Röyksopp - "Poor Leno"
Maximo Park - "Gone Missing"
Embrace - "How Come"
Snow Patrol - "Run"
Pełna lista utworów na płycie:
Outkast - "Ms Jackson"
Natasha Bedingfield - "Scientist"
Editors - "All Sparks"
Will Young - "Hey Ya"
Lemar - "I Believe In A Thing Called Love"
Mylo - "In My Arms"
The Coral - "Dreaming of You"
50 Cent - "In Da Club"
Razorlight - "Golden Touch"
Sugababes - "Living For The Weekend"
Queens Of The Stone Age - "No One Knows"
The Bravery - "An Honest Mistake"
Jamie Cullum - "Frontin'"
Hard-Fi - "Tied Up Too Tight"
Damien Rice - "Cannonball"
Lemon Jelly - "Nice Weather For Ducks"
Dizzee Rascal - "Jus A Rascal
Basement Jaxx - "Romeo"
Oasis - "Songbird"
Franz Ferdinand - "What You Waiting For"
Röyksopp - "Poor Leno"
Maximo Park - "Gone Missing"
Embrace - "How Come"
Snow Patrol - "Run"
09-19-2006, 06:39 PM
Cała ta nowa rockowa rewolucja to bullshit. Jeden oryginalny zespół to Strokes i w miarę franz ferdinand, a tak to denny pop-rock i zrzynka z siebie nawzajem
09-20-2006, 05:18 AM
taka "rewolucja" prowadzi do powstawania większej ilości Trv pankOOf i tym podobnych tokjo hoteli
09-20-2006, 08:55 AM
Cytat:Jeden oryginalny zespół to Strokes
Hehehe, a co w nim niby takiego oryginalnego? ;> Najbardziej przereklamowany z zespołów w tym stylu.
Cytat:taka "rewolucja" prowadzi do powstawania większej ilości Trv pankOOf i tym podobnych tokjo hoteli
WTF? Może lepiej już się w tym temacie nie wypowiadaj.
09-20-2006, 10:49 AM
Danzig napisał(a):taka "rewolucja" prowadzi do powstawania większej ilości Trv pankOOf i tym podobnych tokjo hoteliA dlaczego w jakimkolwiek kontekście uwazasz się za osobę kompetentną do wypowiadania się na temat punku?
09-20-2006, 12:32 PM
franz ferdinand, arctic monkeys, the kooks i wszystkie inne podobne brytyjskie kapele sa dla mnie zagadka, jak tak chujowy i wtorny rodzaj muzyki moze zrobic furrore 

09-20-2006, 12:57 PM
Przy Ferdinandach to jeszcze mozna sie nawet dobrze bawić,bo trzeba im to oddać że byli jednymi z pierwszych którzy tak dobrze połączyli punk i taneczny beat i nieźle im to wychodzi.
Natomiast arktyczne małpy to nieporozumienie. Brytolom coś się gusta walą.
Natomiast arktyczne małpy to nieporozumienie. Brytolom coś się gusta walą.
09-20-2006, 02:42 PM
Kamael napisał(a):a jakie jest twoje zdanie ? wg mnie to właśnie powstawanie kolejnych "rockowych" zespołów z czego 1 na sto jest czegoś wart prowadzi do zdebilenia tego gatunku ... teraz Vanilla ninja , tokio hotel itp. też są pojmowane jako rock ... wg ciebie jest to ok ?Cytat:taka "rewolucja" prowadzi do powstawania większej ilości Trv pankOOf i tym podobnych tokjo hoteli
Książe 2 napisał(a):A dlaczego w jakimkolwiek kontekście uwazasz się za osobę kompetentną do wypowiadania się na temat punku?źle mnie zrozumiełeś ... ja mówie ( pisze ) o 11 letnich dziewczynach całych w paskach , z pinami na torbach i z wysokimi kolorowymi trampkami które słuchając tej "nowej fali rocka" uważają sie za true pankOOFy i piszą na ławkach w szkole punks not dead

09-20-2006, 05:03 PM
Danzig napisał(a):Kamael napisał(a):a jakie jest twoje zdanie ? wg mnie to właśnie powstawanie kolejnych "rockowych" zespołów z czego 1 na sto jest czegoś wart prowadzi do zdebilenia tego gatunku ... teraz Vanilla ninja , tokio hotel itp. też są pojmowane jako rock ... wg ciebie jest to ok ?Cytat:taka "rewolucja" prowadzi do powstawania większej ilości Trv pankOOf i tym podobnych tokjo hoteli
Zupełnie nie rozumiem o co Ci chodzi. Co mają VN i TH do tematu i co za różnica jak są pojmowane? Dziwne rozumowanie, przykłady wzięte z kosmosu, a zestawienie ich z brytyjskimi kapelami w stylu FF jest już totalną bzdurą.
[edit]
Cytat:o 11 letnich dziewczynach całych w paskach , z pinami na torbach i z wysokimi kolorowymi trampkami które słuchając tej "nowej fali rocka" uważają sie za true pankOOFy i piszą na ławkach w szkole punks not dead
Chyba nie masz pojęcia o czym piszesz.