Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Najbardziej niszczace foty BM
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Przecież pisał, że jest Żydem. Nie dość, że socjalista, to jeszcze rasista, eh, co to się z ludźmi robi...
duality napisał(a):chyba jesteś czarny
Nie chyba, tylko na pewno
Oszukałeś mnie! Nie jesteś Żydem! A ja ci zaufałem...
Masz profil na Fotce?
Janusz Korwin - Mikke napisał(a):Przecież pisał, że jest Żydem. Nie dość, że socjalista, to jeszcze rasista, eh, co to się z ludźmi robi...

czarnego żyda jeszcze nie widziałem
gdzie mi do rasisty,jestem całkiem tolerancyjny
A niech to! Wyskakuje jakiś Janusz! A gdzie Korwin - Mikke?! I dlaczego z ELBLĄGA?!
duality napisał(a):
Janusz Korwin - Mikke napisał(a):Przecież pisał, że jest Żydem. Nie dość, że socjalista, to jeszcze rasista, eh, co to się z ludźmi robi...

czarnego żyda jeszcze nie widziałem
gdzie mi do rasisty,jestem całkiem tolerancyjny

To dobrze. Smile
Ajjj jaa jaaa Dzekuje za tak rzesliczny komentarzyk :* No oczywiscie Ty tez jestes sliczna i w ogole a ocenke juz dawno dalem Wink pozdrawiam sgoraco :*
KSIONŻE!!! TY JESTEŚ KREJZOLEM!!!
duality napisał(a):czarnego żyda jeszcze nie widziałem
Czemu mówisz o mnie kurwa jak o jakieś jarmarcznej atrakcji?! Coś ci się kurwa nie podoba? Internet nie jest taki kurwa anonimowy jak ci sie wydaje do chuja pana!
Brzoskwinia?
Książę napisał(a):
duality napisał(a):czarnego żyda jeszcze nie widziałem
Czemu mówisz o mnie kurwa jak o jakieś jarmarcznej atrakcji?! Coś ci się kurwa nie podoba? Internet nie jest taki kurwa anonimowy jak ci sie wydaje do chuja pana!

nie śmiałem cię obrazić,to było takie małe podsumowanie tego co powiedziałeś w tym temacie i rzekomo innym
Ugaczaka.
Ja jestem czarny, Ksiaze jest tylko zydem
Stron: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15