Jestem już kompletnie zdezorientowany

dlaczego co chwilę widzę - edytuj posty, edytuj posty od Kamaela? Podpadłem moderatorom? Buuuu... ja nie chcę bana

!!!
Chodzi o to abyś nie pisał post pod postem bo się robi śmietnik. Wystarczy kliknąc "Edit" i można w tym poście jeszcze coś dopisać. Zrozumiane??
Ech, dobrze skoro tak się sprawa ma wyjaśnię o co chodzi (tutaj, choć można było zrobić to na pm). Jak pewnie zauważyłeś mamy na forum opcję "edit", nie jest ona tam od tak z byle powodu. Ty piszesz posta, za minutę coś Ci się znów przypomni i piszesz kolejnego zaraz niżej. Dopisując "edytuj posty" przekazuję Ci prośbę byś korzystał z edytowania i dopisywał nowe myśli do posta poprzedniego.
Mam nadzieję, że jasno sprawę przedstawiłem (kurcze, miałem z tym problem, bo to dla mnie tak logiczne, że trudno mi wyjaśniać).
Ooo, Amy ładnie i zwięźle sprawę przede mną przedstawiła. Dziękuję bardzo.
Swoją drogą, ten temat to bardzo dobry kurs instruktażowy dla wszystkich, którzy nie wiedzą o co w moim działaniu chodzi ;D.
Dziękuję pieknie za wyjaśnienia.
hmmm... nie chcę znów wyjeżdżać z tą reklamą, ale w phpBB2 1.9 by Przemo można ustawić tak, że jak ktoś odpisze na własny post to nie będzie nowego tylko doda do poprzedniego... będzie to wyglądało niej więcej tak:
"treść postu... bla bla bla...
[dodano:"data"]
treść kolejnego postu"
zamiast dwóch oddzielnych postów

Więc niech admin się zastanowi nad tym phpBB2... wiem, że to dużo roboty ustawienia nowe zarzucić itp. ale z bazą danych przeca by nie było problemu

Goldie napisał(a):""treść postu... bla bla bla...
[dodano:"data"]
treść kolejnego postu"
Tak, to prawda, ale jeśli chodzi o mnie to ten pHp (pHpBB2) to nie jest zły - ale dobrze mowisz że admin powinien to przemyśleć.
Mariusz P. napisał(a):Tak, to prawda, ale jeśli chodzi o mnie to ten pHp (pHpBB2) to nie jest zły...
A czy ja coś takiego napisałem? Mi wcale to nie przeszkadza, ale ten nowy by wprowadził wiele rzeczy
UŁATWIAJĄCYCH UŻYTKOWANIE FORUM zarówno użytkownikom jak i moderatorom

Goldie napisał(a):Mariusz P. napisał(a):Tak, to prawda, ale jeśli chodzi o mnie to ten pHp (pHpBB2) to nie jest zły...
A czy ja coś takiego napisałem? Mi wcale to nie przeszkadza, ale ten nowy by wprowadził wiele rzeczy UŁATWIAJĄCYCH UŻYTKOWANIE FORUM zarówno użytkownikom jak i moderatorom 
Fakt, fakt - nie napisales nic takiego - ale czy ja napisalem że napisałeś (

)...??
A z innym pHp wygląd forum by się zmienił (sprawa dla estetów)
I skończmy tego oftopa- mam nadzieję że admin i zaloga sie wypowie...