Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: A Perfect Circle
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3 4 5
Big Grin hej jesteem ciekawa jakie zespoly rockowe sa wam najblizsze..piszcie.. ja uwielbiam A perfect circle , co o nim myslicie??? pozdrooffionka 8)
APC jest swietny, glownie za sprawa swietnych wokali Maynarda z Tool'a. Ostatnio siadl mi na ucho ;] kawalek Hollow - jest swietny. Thirteenth step jest dobrym albumem ale Mer de noms bardziej mi jakos lezy (no i ma swietna okladke Big Grin).
Ja po APC sięgnąłem głównie z racji uwielbienia dla Tool'a. Nie jest to, to co ideał, ale APC bardzo lubię. Trafia do mnie ich muzyka. Szczególnie utwory "Weak and Powerless" i "Outsider".
APC - Judith - to jest dobry kawałek. Ale i tak wolę Toola Wink
APC niezle jest szczegolnie dlatego ze gosc z toola tam spiewa Smile ale rzeczywiscie fajnie im to wychodzi.. kawalek "The Noose"-coś pięknego Smile
Muzyką się na pewno nie zachwycam, ale teledyski mają równie poronione jak TOOL... I tylko dlatego lubię tą kapelę (podobnie jak TOOLa)Smile
Nie dociera jakoś do mnie APC. Przesłuchałem jedną płytę i odrzuciłem. Nie moje klimaty, zupełnie. Toola też nie za bardzo chociaż już bardziej od APC.
Ja lubie A perfect Circle Smile Więcej rock'owych nie znam :?
Słuchaliście już nowej płyty "Emotive"? Ja mam od paru dni... Wszystkie utwory to covery, jest m.in. "Imagine" Lennona.
Największe wrażenie zrobił na mnie pierwszy utwór - "Annihilation". Taki przyciszony, szepczący wokal Maynarda sprawia niesamowity klimat. Poza tym podoba mi się jeszcze parę bardzo ładnych utworów - "Peace, love and understanding", właśnie "Imagine", "Passive", "Let's have a war".
Płyta przypadła mi do gustu.
Dla mnie rewelka!! Zwłaszcza piosenka "Passive". Miodzio Smile Ale chyba faktycznie TOOL lepszy Big Grin
Oczywiście, że lepszy! Tool'a nic nie przebije, ale APC też bardzo dobre.
Ja nie lubie ni jednego ani drugiego. Laughing
mnie niestety troche rozczarowala nowa plyta eMOTIVE , i nie moge sie przekonac do "Peace, love and understanding" a wszyscy sie ta piosenka zachwycaja... :? :? :?
Przecież to cudo! I płyta, i "Peace, love...". Cudo i tyle.
Aczkolwiek jest to płyta trudna, ja po pierwszym przesłuchaniu nie bardzo byłem w stanie ją zaakceptować, ale potem... Wpadłem. Smile
heh...moze masz racje..poki co przesluchalam ja...raz Big Grin
Stron: 1 2 3 4 5