Pearl napisał(a):Może uda nam się coś zdziałać 
Nie uda sie

Tą propzycje muszą rozpatrzyć wszyscy moderatorzy i ADMIN ,wieć trzeba poczekać

więc róznie bywa

Przydałby się dział z Nu-metalem, oraz Pop/Hip-Hop/Boysbandy dla fanów Avril, Linkin Park, Lostprophets... No i Metalcore/Emo również popieram.
Najbardziej to by się dział doom przydał, z tego co widziałam to jest już trochę tematów o grających go zespołach, jest nawet osobny temat doom metal, a to trochę dziwnie wygląda, każdy dział osobno, a o doom-ie tylko temat...
Ej ludki. Nie założyłam tego tematu po to, żebyście pisali jakie działy chcecie. Mi tu chodzi o poparcie mojej propozycji

Pearl napisał(a):Ej ludki. Nie założyłam tego tematu po to, żebyście pisali jakie działy chcecie. Mi tu chodzi o poparcie mojej propozycji :wink:
Kiepski pomysł, pustki w onym będą ;) Proszę się nie wukrzać :]
Dział z muzyką filmową też jest słabo używany

A skąd wiesz czy nikt nie będzie pisał? Są tu przeca ludzie co lubią metalcore i by się wypowiadali a o tym temacie nie wiedzą, bo nie zaglądają tu, tylko do działów z muzyką

Lubisz mnie denerwować co?

Życzę powodzenia. Dziś nic nie jest w stanie wyprowadzić mnie z równowagi

Nawet cholerny program, którego nie umiem zainstalować .... .... .... .... .... ....
Pearl napisał(a):Tak sobie rozmyślałam i doszłam do wniosku, że na forum przydał by się jeszcze jeden dział. Mamy m.in. Rock/Hardrock, Punk/Hardcore, ale brakuje mi Metalcore/Emo. Takie coś mogło by powstać według mnie. Bo jak np. założyłam temat o zespole Himsa to 'leży' on sobie w Innej muzyce czy jak to się tam zwie. Był też temat o As I Lay Dying bodajże. I na pewno znalazło by się jeszcze kilka, o ile nie kilkanaście innych kapel, które pasowały by do działu Metalcore/Emo
Uprzejmnie proszę Adminów bądź Modów o rozpatrzenie mojej prośby 
Zawsze można to napisać w temacie "Inna Muzyka"
Tak, tak, wiem o tym. Ale po prostu wydawało mi się, że taki dział był by fajny po prostu. Zresztą nieważne już, bo i tak nie powstanie.
Pearl napisał(a):Zresztą nieważne już, bo i tak nie powstanie.
Otóż to

hmm ... moz e napisz do administratora xD

hock:
Dżemowa fanka Dżemu napisał(a):hmm ... moz e napisz do administratora xD
hock:
Nie no. Sprawa jasna. Nie będzie takiego działu. Po co odkopywać takie stare tematy?

to sie nazywa nabijanie postow