Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Mortal Love...
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Co Myślicie o Mortal Love ?? znacie wogóle takie cós ?? Smile bardzo fajny gothic metal... Smile
wyjaca kobieta na wokalu, nudne gitary, infantylne teksty (break my heart). calosc mocno jedzie goth-popem ala mtv w stylu him, evanescence itp.
kolejny niczym nie wyrozniajacy sie mialki zespol dla nastolatkow...
heh czyli nie tylko mi sie to znudziło po kilku przesłuchaniach... Smile ale tak na pierwsze ucho to robi dobre wrazenie Smile
to czemu w 1 poscie piszesz ze bardzo fajny? Wink chyba denny jak sie szybko nudzi
Piękno Miłości napisał(a):heh czyli nie tylko mi sie to znudziło po kilku przesłuchaniach... Smile ale tak na pierwsze ucho to robi dobre wrazenie Smile

boshhhh.... czy ty nie masz wlasnego zdania?? Rolleyes Rolleyes Rolleyes
poprostu się dyplomatycznie chłopak wypowiada Wink
a wkurwiają mnie Ci ludzie... jacy oni sa madrzy to tego kurwa nikt nie wie, co drugi to madrzejszy od siebie.... i sie przechwalają swoimi madrosciami... no co za naród... i prawda polak potrafi.... dojebac drugiego...
Nareszcie ten debil ma Bana ... Big Grin Big Grin Big Grin Az sie dusza raduje... Big Grin Big Grin Big Grin
Spojrz kto sie wlasnie zarejestrowal. Proponowalbym od razu permanentem rzucic i po klopocie.
No dobra, czekam na jego pierwszego posta- zobaczymy, czy dalej ma zamiar z siebie robić błazna...
Kamael: jego temat w dziale "forum, forum..." od razu usunąłem. prosiłbym o niekontynuowanie OT. staram się zapanować nad sytuacją.
"Archangel, Dark Angel
Lend me thy light
Through Death's veil
'Til we have Heaven in sight!" Laughing