Forum heavyhell jest głównie nastawione na muzykę heavy, power i thrash metalową, co nie oznacza że nie można tu pisać o death metalu, black metalu czy hard rocku. Chcielibyśmy, aby obok fanów Venom i Bathory spokojnie mogli egzystować sobie fani Helloween czy Rhapsody.
Jakiś czas temu powstało forum, niczym niewyrózniające się...ale teraz powróciliśmy z piekielna siła
http://www.heavyhell.pl
ZAPRASZAM

jak widać wszystko jest profesjonalne, więc nie ma obaw że forum padnie ani nic w tym stylu

miłego użytkowania
Ze wszechmiar wydaje mi się, iż stawianie Helloween obok Rhapsody
jest jednak pewnym nieporozumieniem. Ale wchodzę, zobaczę, co z tego wyjdzie
EDIT:
Przeraziłem się przeczytawszy temat o Nevermore, tak samo, jaki ten z Rhapsody, ale dam jeszczeszansę i obaczę cosik..
EDIT 2:
JAkieśkijowe to forum raczej, tak ogólnie, bez większego czepialstwa. Dzięki zostanę na razie tylko przy tyym
BTW- zna ktoś równie dobre, jak nasze forum metalo-rockowe?
masz rację, chodziło mi o to, że obie te kapele są raczej pogardzane przez zatwardziałych ortodoksów i to je łączy
edit: return, dopiero rozwijamy skrzydła, userów jeszcze nie ma tak dużo jak u was, mam nadzieję że pomożecie nam rozkręcić ten interes

wg mnie to dobre i jeszcze lepiej zapowiadające się forum, na pewno nie rozwinie się jeżeli nie pomożecie, a po dwóch tematach chyba nie warto jeszcze go przekreślać

A na chĎ
j kolejne forum. Nie mozna po prostu pisac tu kĎ
rwa? Nie bojcie sie nas...
ależ my się nie boimy, ja tutaj chętnie piszę

forum jest po to bo miło jest mieć własne, a pisanie na dwóch nic nie kosztuje, Wy też się nas nie bójcie

No może forum nie robi złego wrażenia, ale administratorzy raczej tak. IG znam z powermetal.pl a ten drugi ma troche zryty gust, ale kilku uzytkownikow ok, rejestruje sie

no Boss to ma taki średni gust, ale przecież to forum dla wszystkich

mam nadzieję że forum się przyjmie, to dla nas ważne

ReTuRn napisał(a):BTW- zna ktoś równie dobre, jak nasze forum metalo-rockowe?
Nie ma takowego, nie bylo i nie bedzie.
Jakby nie patrzeć - racja. Są lepsze...
Co mi tam, rejestruje sie. Mam nadzieje ze bedzie dobrze