Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Indios Bravos
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
zakładam o nich temat bo uważam że warto. Zespół który naprawde był dobry w tym co robił i tworzył kawał porządnego pozytywnego reggae. Szczególnie cenię za "Mental Revolution" z Banachem wyszło im troche gorzej. a co wy sądzicie o Indiańcach ? Wink
Mam tylko Mental Revolution.. Bardzo przyjemnie sie tego slucha (szczegolnie Tak To Tak), ale z 'podobnych' rytmow to wole Akurata, Ska-P, tudziez Dreadsquad..
Jeden z lepszych zespołów na naszej scenie reggae. "Mental Revolution" to bardzo dobra płyta od początku do końca. Bardzo przypadł mi do gustu również wokal Gutka. Słowem - muzyka godna polecenia.
znam tylko kilka piosenek ale sa bardzo dobzi Smile
ich utwory przedą do histori... Wink

cenię i słucham
Indios Bravos - hmmmmmm lubie sobie posluchac od czasu do czasu Tongue Tongue ale musze miec odpowiedni humor Tongue Tongue
Raz przesłuchałem Mental Revolution - całkiem niezłe, podobało mi się, choć z zasady nie trawię reggae na trzeźwo Smile
mam jakies 2 albumy... znam ich baaardzo dlugo.. kiedy jeszcze nikt o nich nie slyszal... a zaczelo sie dzieki solowym utworom gutka tudziez z Basem.. gdzie ich utwor Protest do dzis "robi mi dobrze" gdy tego slucham... Big Grin Big Grin
pozdr
No i za pare dni we Wrocławiu grają Smile w WFF
szczerze mówiąc przesłuchałam tylko dwie piosenki i to tylko raz...osobiście mnie to z deka nie podchodzi
Znam od dawna, lubię też od dawna Rolleyes Wink Takie miłe dla ucha granie. Przyjemny głos Gutka, chyba jeden z bardziej rozpoznawalnych na polskiej scenie reggae. Moja kumpela wręcz kocha jego głos. Hehe. Cóż, różne są zboczenia Big Grin
Jezeli ktos chce, to tutaj znajdzie bootleg z Brudstoka. Milo sie bujalo ;D
jedyny zespól regge jaki lubie, przy nich mozne odleciećSmile
milo sie slucha Tongue ale jakos tak ciagnie mnie bardziej do metalu Smile
Indios Bravos, świetny zespol Mental Revolution jest bardzo dobrą płytą...

Wokal Gutka jest świetny, teksty tez.
Ulubione utwory : pom pom, samo nic, nierytmiczny me how, tak to tak, mental revolution, drogi
Stron: 1 2