08-17-2005, 03:49 PM
08-17-2005, 04:41 PM
genialni
ponoc jak grali na Castle Party rok czy 2 lata temu to masa ludzi bluzgala ze to "jakieś-niewiadomo-co" i uciekała żeby ich nie słyszeć... co tylko potwierdza moją opinie że fajni ludzie na tej imprezie stanowią mniejszość
ponoc jak grali na Castle Party rok czy 2 lata temu to masa ludzi bluzgala ze to "jakieś-niewiadomo-co" i uciekała żeby ich nie słyszeć... co tylko potwierdza moją opinie że fajni ludzie na tej imprezie stanowią mniejszość
08-17-2005, 04:51 PM
Nie znam zbyt dobrze, ale to, co słyszalam mi sie podobało 

10-03-2005, 01:12 PM
Świetny zespół, właściwie to jeden z moich ulubionych. A co do tych niektórych ludzi z CP, to trochę tego nie rozumiem. gRuchot- pisałeś gdzieś, że jeździli tez po nich za to, że się nie da przy nich pogować. to mi się wydaje jeszcze głupsze, bo przecież na tym polega cały urok Arcany...
10-05-2005, 07:18 PM
Dark Age of Reason, Le Serpent Rouge... Mniam. Na początku myślałam że to takie pro DCD. Ale potem stwierdziłam, że ma inny klimat, swój własny urok. Jeden z moich ulubionych zespołów. Na jesień szczególnie 

10-05-2005, 11:57 PM
Arcana Zaraz po Mortiis jest dla mnie ulubioną kapelą z pogranicza Ambientu następną taką kapelą jest Gothica.
Ktoś słyszał "Le Serpent Rouge" ? niestety to jedyna płytka ktorej nie znam.
Ktoś słyszał "Le Serpent Rouge" ? niestety to jedyna płytka ktorej nie znam.
10-07-2005, 10:16 AM
a zobacz posta wyżej ^^
Według mnie bardzo fajna płytka. Taka w arabskich klimatach lekko. Momentami przypomina OST do Prince of Persia Sands of time, jeśli ktoś zna.
Według mnie bardzo fajna płytka. Taka w arabskich klimatach lekko. Momentami przypomina OST do Prince of Persia Sands of time, jeśli ktoś zna.
12-02-2005, 07:53 PM
Genialny zespol! Na prawde dziwię się tym ludziom z Castle Party... Co za ludzie... Mi się jeszcze z podobnych podoba Gothica i Dark Sanctuary :] Polecam 

12-04-2005, 10:40 AM
możecie się im dziwić, ale nie każdemu pasuje taka muzyka, ot co. Niektórzy idą się tam pobawić, poskakać a nie posiedzieć czy coś
sama nie wiem

12-22-2005, 07:01 PM
Ej, a tak wlasciwie, to co to znaczy ¨Cantar De Procella¨i w jakim to jezyku??
Wie ktos moze, bo ostatnio strasznie mnie to meczy. Glypio troche, wiem, no ale sie zdarza 

12-22-2005, 09:27 PM
'Cantar' to po wlosku 'spiewac'.. Co oznacza reszta- nie mam pojecia.. Poszukaj jakiegos slownika lub translatora..
12-24-2005, 11:55 AM
ja słuchałam tylko płytki "The last Embrace".
Nawet mi się podobało, ale teraz to już uciekłam z tego klimatu.
Nawet mi się podobało, ale teraz to już uciekłam z tego klimatu.

10-04-2007, 01:55 PM
Omg Omg to piękna muza!!! Kwintesencja mroku i harmonii wtopiona w subtelny nostalgiczny klimat!
Kiedy po raz 1 wszedłem na ich stronę, wysłuchałem My Cold Sea odrazu wiedziałem co zajmie najzaszczytniejsze miejsce w mojej hierarchii utworów muzycznych. Obiecałem sobie, że ściągnę sobie dyskografię i tak też się stało
każdy kawałek jest niesamowity i przejmujący nacechowany mistyczną nieprzeniknioną mocą poruszającą nie tylko serce ale i duszę. Jeśli muzyka może być natchnieniem, to z pewnością Arcana nią jest!
Najlepszy album wg. mnie to: "Inner Pale Sun" z kultowym kawałekiem "My COld Sea" "Icons" aaah dużo tu pisać ; /
a tak btw. "Cantar De Procella" to pewnie coś po szwedzku
Kiedy po raz 1 wszedłem na ich stronę, wysłuchałem My Cold Sea odrazu wiedziałem co zajmie najzaszczytniejsze miejsce w mojej hierarchii utworów muzycznych. Obiecałem sobie, że ściągnę sobie dyskografię i tak też się stało

Najlepszy album wg. mnie to: "Inner Pale Sun" z kultowym kawałekiem "My COld Sea" "Icons" aaah dużo tu pisać ; /
a tak btw. "Cantar De Procella" to pewnie coś po szwedzku