na pewno nie jeden(a) z was gosci li na stronie:
www.blackmetalradio.com i wszytko bloby ladnie, pieknie, gdyby nie fakt, ze dostepnych jest z 10 episodow (do odsluchania) do tylu, a gdzie reszta?:/ a w ogole to lipa , bo nowego , to od pol roku nie widze...btw. napiszcie co sadzicie o tej stronie:

jak dla mnie wykonanie i pomysl-godne podziwu..n wlasnie tylko te upadate'y nie bałdzo cos:/
no faktycznie wykonanie jest super, ale z tymi update`ami jest coś nie tak, jest napisane że co tydzień nowy epizod, a tu nic
no kiedys sobe tam sluchalem muzy.... ale ile mozna tych samych utworow sluchac? wqrwilem sie w koncu i dawno tam nie zagladalem.... ale slysze ze nadal nie ma tam nic nowego

polecam jeszcze
http://www.lysaeon.com/eng.html
Też tam zaglądałem i wszystko było fajnie, ale brak update więc przestałem zaglądać. Zajrzałem tam ostatnio i dalej to samo. Mogli by czasem zaktualizowac.
Na poczatku bylo fajnie, ale jak przelecialo sie cala playlist'e to straszna kupa wynikla. Ilez mozna w kolo tego samego.
jak kogos interesuje to stronke update'owali i jest pare nowych epizodow! milego sluchania!

kto mi podsunie jakiegoś fajnego symfonicznego BM ? :> cos w stylu Graveworm, Anorexia Nervosa ?
Luna Ad Noctum, Tvangeste, Agathodaimon, Limbonic Art, Dimmu Borgir? Tudziez kvltowy [i absolutnie niesluchalny] Berzemon.

Ze niby jaka? Pisz jasniej, waszmosc.
koles pierdoli cos o zabkach i mysli ze jest mądry... :? pierdol cos na temat a nie jakies farmazony

hock:
Dobra, będzie na temat. BMR to kupa a kolesiom z tego nie chce się już tego robić, bo na początku się jarali a później się im odechciało, ale ludzie się pluli, więc wrócili. Siłą rzeczy nie potrafię traktować ich poważnie.
...........mam rozumiec ze to swego rodzaju off topic ta? ...a co do kapel to ja dorzucam jeszcze znanego Emperora i Diabolical Masqarade..jak cos znajde ciekawego to dorzuce

Hallvard napisał(a):Diabolical Masqarade..
Poproś kolegę,zeby ci podpisywał empetruje bez błędów.