Chodzi mi o muzykę z anime hellsing , a nie z Van Helsinga, to tak na wstęp

Polecam gorąco ścieżki z tego animca, posiadają świetny klimat, lekko bluesowe brzmienia, coś jakby granie w kościele, ogólnie wypas. Jakby ktoś chciał moge udostępnić na soulseeku.
⥠OST z Hellsinga posiadają znaczek jakośći Misieksanok ;P
mam soundtrack, mam!
sciagnełam jak jeszcze ŚwiatMuzykiAnime działał jakos powiedzmy, poprawnie
Wiesz, nic nie przebije muzyki z DiGi Charat.... ;]]]
Hellsing - I luww it

haha jedno z moich ulubionych anime obok Naruto czy WHR

Ścieżka jest faktycznie świetna
Alucard rządzi - kumpel mi go narysował i wisi sobie teraz na honorowym miejscu na szafie
Apropo ścieżek, świetna jest do anime :
hack.//sign
oraz do
Naruto :]
O taaak, Hellsing rządzi

A gdzie można znaleźć ścieżkę dźwiękową? Bo kiedyś szukałem na kaziee to nie było...

moocker, zaciagnij z
www.slsk.prv.pl soulseeka i sie skontaktuj ze mna to Ci uwspolnie hellsinga
Ogolnie OST z Anime sa swietne, ja polecam do sciagania albo ed2k, albo BT. Na tym jest najwiecej stuffu z tym zwiazane, na jedne z polskich linkowni lezy nawet skladanka, BEST OST Anime, ktora pomagalem stworzyc.
I wcale nie jest tak ze czym mroczniejsze anime tym lepszy OST

Co to za mangowa okolica, litosci ;D
Mam chyba jakies braki w soundtracku z hellsinga. I slsk nie chce mi dzialac!
OST z Hellsinga to mi sie średnio podoba, ale ogólnie zgadzam sie osty z anime są super!!! np. Umnei z Xa czy te wspaniałe chórki z Vision of Escaflowne. KAWAII

Prisca do Naruto to jest niezłe Haruka Kanata ^^. Świetny zespolik ogólnie. A propo anime Hella to mi sie średnio podobało. Icognito to najbardziej schrzaniona postać jaka może być

haha mi osobiście podoba się wszytsko co związane z Naruto ;] a jeszcze bardziej od Haruki Kanaty, podobał mi się pierwsszy ost. "Wind" ;]
na kazaa jest duzo piosenek z hellsinga. walter rules

Ja kocham Hellsinga. Moje ulubione anime z typu "horroro" podobnych. Zresztą mój nick mówi sam za siebie.
Soundtrack z tego anime jest boski... nic się nie da zrozumieć, ale bardzo fajny.
Polecam także bardzo serdecznie soundtrack z openingu do anime pt "X". Wymiatanka na gitarach po maxie.
Pozdrawiam
E tam, taki z Hellsinga horror jak z Sailor Moon yaoi ;] Nie ma się czego bać za bardzo ^^
OST jak najbardziej ciekawy, chociaż bardziej przypadł mi do gustu OST do Tenku no Escaflowne - jak dla mnie bardzo klimatgyczny, głównie instrumentalne kawałki i metalu tam nikt nie zazna... Ale uwielbiam.
Opening do X'a musi być dobry, bo grają go X-Japan, a to mówi samo za siebie :) Ostrzejsza jazda jest przy okazji wykonywania tego kawałka z Luna Sea :)
Ej!
Primo: "Sailor Moon" ma wątek yuri, nie yaoi

Secundo:Coś Ci się nie podoba?!

Tertio:Kocham Hellsinga, a opening mam na kasecie VHS razem z anime

Kurcze... nie przypominam sobie tego motywu... niemniej pamiętam, że zrobił na mnie pozytywne wrażenie. Muszę poszukać OST do Hellsinga albo chociaż ten "theme song"...
to jedna z lepszych ścieżek z anime

Logos Naki World i Shine - códo