Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: Praca na nowym serwisie o metalu - METALzone.cba.pl
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Praca na nowym serwisie o metalu - METALzone.cba.pl
Kolejni pseudozapaleńcy, którzy chcą kopiować setki takich samych servisików, jakie spotkać można w polskim necie. Zaorać Laughing Zarzuć www.metal.net.pl i przestań marzyć o karierze redaktorka... Wink
Zal dupe sciska? Angry
Lech napisał(a):Zal dupe sciska? Angry

Nie po raz pierwszy Laughing co komu przeszkadza jeden serwis więcej jeden mniej?! Przecież i tak ani się na tym nie zarabia ani nie traci, więc nie bardzo rozumiem o co koledze chodzi Question
Atreju napisał(a):Kolejni pseudozapaleńcy, którzy chcą kopiować setki takich samych servisików, jakie spotkać można w polskim necie. Zaorać Laughing Zarzuć www.metal.net.pl i przestań marzyć o karierze redaktorka... Wink

Ja już jestem redaktorem kilku serwisów, ale chciałbym stworzyć coś nowego. Może źle nazwałem mój pomysł... To nie byłby serwis (chociazby jak wspomniany wyzej metal.net.pl), lecz portal metalowy. Nie byłoby tam jedynie kilka newsów, recenzji, biografi... No ale cóź jeżeli jeszcze przeds startem trafia się taki "expert" Confusedhock: to cóż jak widać na tym forum chyba nikogo nie znajde...
Nie przejmuj się nim, ten typ tak ma Laughing