Czasem można coś fajnego znaleźć na allegro, ale fakt, są to raczej ciuszki damskie

Trzeba sobie szyć, albo uparcie szukać, nie jest łatwo

Znam sklepik w Łodzi z odzieżą gotycką damską i męską, ale dla większości z Was to pewnie się nie opłaca jechać tutaj...
Z zagranicznych stron można niby zamawiać, ale to wychodzi straaasznie drogo!
daj adres tego sklepiku, czasami bywam w Łodzi, bedem wdzięczny 8)
dizzz napisał(a):Z zagranicznych stron można niby zamawiać, ale to wychodzi straaasznie drogo!
Zastanawiam sie, czy oni by to wogole do polski dowiezli... i jak z zaplata :cry:
Cytat:Znam sklepik w Łodzi z odzieżą gotycką damską i męską, ale dla większości z Was to pewnie się nie opłaca jechać tutaj...
podaj, mam rodzine blisko lodzi, czesto tam jezdze na wakacje...:]
a może któs zna taki sklep we Wrocławiu?
bo do Łodzi mam dość daleko...
Hethell
a może wpierw sam się pokaż ? analny baranku
swoją drogą była w Polsce świetna stronka, na której można było zamówić właśnie wikińską biżuterię... Medieval Market się to zwało..piękne wisiory, brosze, klamry, fibuły ip itd. Nie było wcale drogo, a były często wersje srebrne i mosiężne (tańsze) danego wzoru. Szkoda, że póki co zawiesili działalność

. Pisali co prawda, że wznowią ją w Polsce koło października, bo póki co zajmują się Norwegią czy coś takiego, ale jeszcze się nie wznowili. Jakby co daję link
http://www.mm.wikingowie.com/
Nie wiem, czy pisałam już to wcześniej, ale w poszukiwaniu wikińskiej biżuterii warto zajrzeć na stragany podczas, a najlepiej przed, bitwą grunwaldzką. U Jomsborgów oprócz znakomitego miodu ;}~~ można kupić wspaniałe, własnoręcznie wyrabiane skandynawskie wisiory, zapony, fibule, kolczyki, bransolety i pierścienie chyba też. Naprawdę coś rewelacyjnego [tak samo jak i cena zresztą ^^]
Jeżeli natomiast macie gotowe wzory, to możecie zajrzeć na stronę warsztatu firmy, która zajmuje się wywarzaniem historycznych części ubioru, między innymi biżuterii i można tam zamówić jakiś jej element wykonany według podanego wzoru. Firma nazywa się Matuls, gdyby ktoś był jednak zainteresowany

hethell jak moglas dac tego linka

teraz nie znasne myslac o tych cudach
http://www.darkages.de/ <---popatrzcie na te skarbenki..az oczy sie swieca

hock: a gasna jak widac cene.. :?

Właśnie sam potrzebuje takiego męskiego żakietu gotyckiego takiego jak w rockmetalschopie i nie wiem jak go uszyć jak ktoś ma jakiśnamiar to podajcie coś

. Swoją drogą to nie jestem gotem ani nawet metalem ale zajebiście mi sie te ciuchy podobają