Forum Rockmetalshop

Pełna wersja: [kupię] Buty Draven - Slipknot Subliminal
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
DRAVEN SHOES 2006 - Slipknot Subliminal

Niestety sklep internetowy firmy DRAVEN SHOES nie przyjmuje już zamówień międznarodowych (z poza USA), buty są w ofercie wielu sklepów internetowych, ale żaden z nich nie przyjmuje zamówień między narodowych. Można też kupić na aukcjach ebay ale to już stary model i ciężko go dostać...........

Czy ktoś wie gdzie można kupić te buty w Polsce lub zna jakiś sklep który posiada wysyłki międzynarodeowe. A może któś posiada i chce sprzedać czekam na odp....

[Obrazek: slipknot-subliminal.jpg]
[Obrazek: 16632576_tp.jpg]

[url][/url]
Ale wyjebane... chciałbym takie miec Laughing Laughing Laughing
te są wyjebane !!
[Obrazek: pic001.jpg]
[Obrazek: vans_slayer.jpg]
[Obrazek: OLD%20SKOOL,%20LIMITED%20EDITION.gif]
chociarz i tak bym ich raczej nie kupił Tongue
Ożeszkurwajapierdole....
Japierdykam Rockmetalshop.pl jesteście po prostu zajebiści... W sklepie jest dostępna cała kolekcja obuwia wypasionej firmy DRAVEN, w tym buty slipknota o których zawsze marzyłem.
Cytat:Japierdykam Rockmetalshop.pl jesteście po prostu zajebiści... W sklepie jest dostępna cała kolekcja obówia wypasionej firmy DRAVEN, w tym buty slipknota o których zawsze mażyłem.

Jeszcze tylko słownik i bedzie w ogóle w cipke...
Na twoim miejscu bym wolał dorzucic kilka złotych
i kupic te najki:
http://allegro.pl/item142349850_nike_air...sklep.html

Kurwa,jeszcze reklame komus robie...
Danzig napisał(a):chociarz i tak bym

Donkamillo napisał(a):Jeszcze tylko słownik i bedzie w ogóle w cipke...

No kurwa Laughing
Miki@1500 napisał(a):Japierdykam Rockmetalshop.pl jesteście po prostu zajebiści... W sklepie jest dostępna cała kolekcja obówia wypasionej firmy DRAVEN, w tym buty slipknota o których zawsze mażyłem.

maŻenia się spełniają...
Ciopki jak bym nie zrobił tych to nikt by nie odpisał...