10-16-2005, 05:56 PM
10-16-2005, 06:05 PM
Tomash napisał(a):Cały Hunter to porażka, z wyjątkiem pierwszej płyty.
e tam, w porzadku sa. Teksty moze rzeczywiscie nie zawsze sa rewelacyjne, ale muzycznie jest dobrze.
10-17-2005, 07:49 PM
Ogólnie to takiej muzyki nie słucham, ale osobiście odpowiada mi zarówno pierwsza płyta, jak i "Medeis". Jednak częściej mimo wszystko leci u mnie ta druga - dla mnie po prostu bardziej przystępna. O "T.E.L.I" się nie wypowiadam, bo jeszcze nie słyszałem.
10-17-2005, 09:01 PM
Kamael napisał(a):Ogólnie to takiej muzyki nie słucham, ale osobiście odpowiada mi zarówno pierwsza płyta, jak i "Medeis". Jednak częściej mimo wszystko leci u mnie ta druga - dla mnie po prostu bardziej przystępna. O "T.E.L.I" się nie wypowiadam, bo jeszcze nie słyszałem.
nic nie straciłeś
moje oceny ich płyt w skali swiatowej
Requiem-3.5/10
Medeis-2/10
T.E.L.I-1.5/10
w skali Polski
Requiem-7/10
Medeis-4/10
T.E.L.I-2/10
10-18-2005, 09:54 PM
Kamael napisał(a):Mówiąc delikatnie, teksty w przypadku Huntera to porażka.
Muzyka jeszcze większa :?
10-20-2005, 05:28 AM
kiedyś ktoś nagrał mi składankę Huntera na płytę n i pomyślałem "Hunter? hmmm, fajna kapela nawet", ale teraz zauważyłem, że były to tylko najlepsze kawałki :F jak dla mnie Hunter jest na za niskim poziomie bym o nim pisał coś dobrego...
10-21-2005, 04:41 PM
Niedawno dopiero zacząłem słuchać..i mnie się tam podoba...przesadzacie...
10-23-2005, 08:06 AM
Właśnie jestem po koncercie Huntera i Arakain.
Powiem tak:
gdyby Hunter grał przed Arakainem wszystko było by ok. Arakain zagrał koncert tak zajebisty że słuchając po nich Huntera delikatnie mówiąc było nudno.
Gwiazda wieczoru nie dorównała Czechom.
PS. nie znam zbyt dobrze Huntera i w związku z tym mam pytanie:
Czy wokalista Huntera kiedykolwiek sie zmieniał ?
Powiem tak:
gdyby Hunter grał przed Arakainem wszystko było by ok. Arakain zagrał koncert tak zajebisty że słuchając po nich Huntera delikatnie mówiąc było nudno.
Gwiazda wieczoru nie dorównała Czechom.
PS. nie znam zbyt dobrze Huntera i w związku z tym mam pytanie:
Czy wokalista Huntera kiedykolwiek sie zmieniał ?
10-23-2005, 08:08 AM
Nie, nigdy. Od początku(1986) jest w składzie
10-23-2005, 08:10 AM
Dzięki za odpowiedz.
Chodzi o to że na koncercie był gościu cholernie podobny do Draka który mówił że grał z hunterem.
Facet był dosłownie identyczny....
Chodzi o to że na koncercie był gościu cholernie podobny do Draka który mówił że grał z hunterem.
Facet był dosłownie identyczny....
11-24-2005, 12:12 PM
hunter, polski zespół w całej okazałości. muzyka jest wyczesana,a texty no już po prostu odlot!
jedna z nielicznychkapel ,które mi się bardzo podobają.nowa płyta jest ok, ale trochę tematami odskakuje od poprzednich.
jedna z nielicznychkapel ,które mi się bardzo podobają.nowa płyta jest ok, ale trochę tematami odskakuje od poprzednich.
11-24-2005, 12:39 PM
^ zapuść KRUSHER z Krosna i poczuj różnicę! - www.krusher.metal.pl
11-24-2005, 03:41 PM
Lepszy moim zdaniem był Wintermoon w składzie którego byli muzycy Krushera, tyle że ten wokal(Judasa) wszystko psuł.
11-25-2005, 08:49 AM
Nie przepadam zbytnio za Hunterem ogolnie, Medeis calkiem niezla plyta, natomiast TELI juz zupelnie mi nie podchodzi.Jednak koncerty to juz inna sprawa, jak na razie widzialem ich 2 razy u siebie w Bialym i musze stewierdzic ze byly to bardzo dobre imprezy.Podobnie mam z ostatnimi plytami Vader, w domu praktycznie ich plyty u mnie nie goszcza w odtwarzaczu, natomiast koncerty-rzeznia.
11-25-2005, 03:52 PM
KelThuz napisał(a):^ zapuść KRUSHER z Krosna i poczuj różnicę! - www.krusher.metal.plto jest chuj a nie zespoł... syf jakich mało... HUNTER!!!