Poszukuje we Wrocławiu sklepu z dużym wyborem koszulek i naszywek. Niestety do tej pory mi znane nie zachwycają szerokim asortymentem dlatego prosze o podawanie adresów do dobrych Wrocławskich sklepów.
albo Melissa w palacyku albo te 2 w Feniksie. innych chyba nie ma .
Te 2 w feniksie już odwiedziłam i niestety nie znalazłam tego czego szukałam. Do pałacyku napewno wpadne.. Więcej napewno nie ma?

hyh w palacyku raczej nic ciekawego nie znajdziesz, masz tu link zaoszczedzisz sobie czasu
http://www.melissa69.com.pl/index.php
w zasadzie tylko z Feniksie maja dosc duzy wybor. A tak to na porzadne sklepy mamy deficyt niestety
no a te nie tylko z naszywkami, ale i bluzami, lancuchami, obrozami, pieszczochami?
w tych 3 sklepach jest wszystko
Valhalla napisał(a):hyh w palacyku raczej nic ciekawego nie znajdziesz, masz tu link zaoszczedzisz sobie czasu http://www.melissa69.com.pl/index.php
w zasadzie tylko z Feniksie maja dosc duzy wybor. A tak to na porzadne sklepy mamy deficyt niestety
ja swoje koszulki kupuje tylko w melissie i uwazam ze tylko tam mozna znalezc cos ciekawego

no i jest opcja zrobienia koszulek na zamowienie, tylko z tym starszym kolesiem trzeba porozmawiac...
seelenleib napisał(a):no i jest opcja zrobienia koszulek na zamowienie, tylko z tym starszym kolesiem trzeba porozmawiac...
koszulke na zamowienie to moj chlop mi zrobic moze

Valhalla napisał(a):seelenleib napisał(a):no i jest opcja zrobienia koszulek na zamowienie, tylko z tym starszym kolesiem trzeba porozmawiac...
koszulke na zamowienie to moj chlop mi zrobic moze 
i to jest wlasciwe podejscie!

dodam, zeby nie bylo nieporozumien, ze melissa miesci sie teraz niestety w firleju. koncertowo klub poki co najlepszy we wro, ale zeby do sklepu jechac tak daleko to jednak przesada...

seelenleib napisał(a):dodam, zeby nie bylo nieporozumien, ze melissa miesci sie teraz niestety w firleju. koncertowo klub poki co najlepszy we wro, ale zeby do sklepu jechac tak daleko to jednak przesada... 
dlatego juz tam nie bywam prawie. do palacyku mozna bylo jeszcze dojsc a tak tluc sie nie iwadomo ile na grabiszynska....nie lubie ;/
Ja codziennie przechodzę koło mellisy i tam nawert nie zaglądnęłam. Cholera muszę to nadrobić!!!