Super pomysł

No i ja sie w końcu dodałem

Też się dodałam.

I ja też się dodałem, oczywiście do Acrida najbliżej. Więc wiadomo gdzie można robić zlot ;P.
W razie czego mozna wbic do Katosow z Jaworzna mam niedaleko.
Krzychun napisał(a):W razie czego mozna wbic do Katosow z Jaworzna mam niedaleko.
Czemu do Katosow? Przeciez wiadome, ze stolica Slaska sa Tychy ;)
Eee tam, przecież wiadomo, ze prawie wszyscy i tak w wakacje się zwalają nad morze

franek napisał(a):Eee tam, przecież wiadomo, ze prawie wszyscy i tak w wakacje się zwalają nad morze 
Jee tam ja zawsze jeżdze w Tatry, a jeśli nad morze to nad jakieś ciepłe. Ostatnio jak byłem nad Bałtykiem (5 lat temu) to lało całe 2 tygodnie (w lipcu) i ludzie chodzili w swetrach i kurtkach. Obiecałem sobie nigdy tego błędu nie powtórzyć (jedyne co można było robić to chlać w barach na umór) i póki co się trzymam

sie dodac chcialm i co i co
?
i Elbląga nie ma w ich spisie !
foch
zreszta po co i tak juz nik mnie nie pamieta
Ja chyba jakis durny jestem.. Gdzie tam jest spis dodanych miast? Bo ja widze tylko mapke (bez naznaczonych miast, wiosek, ani parkow narodowych- nic) i liste fotek..
Tez sie dodalam

w koncu udalo mi sie dodac siebie

Dżemik napisał(a):Bo ja widze tylko mapke (bez naznaczonych miast, wiosek, ani parkow narodowych- nic) i liste fotek..
Mowilem, ze Polska mapa troche sux ;) Ale wazne, ze jako tako widac co i jak ;P Moze kiedys to zmienia ;)
Tomash napisał(a):tak tak, oczywiście
Jakis bunt? ;D
Tychy to miasto polskie,
Tychy to miasto śląskie,
Tychy miasto górnicze,
Tychy na całe życie,
W Tychach najlepsze piwo,
W Tychach jest GKS,
Tychy trzeba szanować,
Tychy i GKS!!!!!!!
Noo,..
![[Obrazek: icon_faja.gif]](http://punk.alternatywa.com/forum/images/smiles/icon_faja.gif)
Acrid napisał(a):Jakis bunt? ;D
Tychy to miasto polskie,
Tychy to miasto śląskie,
Tychy miasto górnicze,
Tychy na całe życie,
W Tychach najlepsze piwo,
W Tychach jest GKS,
Tychy trzeba szanować,
Tychy i GKS!!!!!!!
Noo,.. ![[Obrazek: icon_faja.gif]](http://punk.alternatywa.com/forum/images/smiles/icon_faja.gif)
a teraz siusiu i spac acridku ;-DDDD