Potrzebna mi jest plecak najlepiej kostka;D Moze to i smieszne ale widzialem na zig zapie jest taki film o 3 przyjaciolkach i jedna jest gotką i ma taki czarny plecak z kolcami-taki gumowe.Potrzebuje czegos takiego albo czarną skórzaną kostkę-wtedy sobie wpakuje w nią ćwieki

Prosze o jakies stronki gdzie można nabyć albo czy wy macie;]
Czarny jest, kolce są,a że brzydki? To już trudno.

O kurwa... jeszcze wściekły róż sweterek i niebieskie podkolanówki i jedziem kinder-punk-pedal-metal-lolita
Blachach!!!
Kurwa co za debile to kupują?! (o producentach nie wspomnę)
Noszenie takiego plecaczka daje wygląd jeża-geja

^ Jeżeli są debile, które to kupują (a są- widać po pierwszym poście), to producentów nie można określić tym mianem

warsadal napisał(a):^ Jeżeli są debile, które to kupują (a są- widać po pierwszym poście), to producentów nie można określić tym mianem 
W sumie się trzeba z tobą zgodzić jak chcę kupować to się na tym trzepie ksiorę. Ale raczej sami tego nie używają na codzień.

hock:
Slayerd napisał(a):warsadal napisał(a):^ Jeżeli są debile, które to kupują (a są- widać po pierwszym poście), to producentów nie można określić tym mianem 
W sumie się trzeba z tobą zgodzić jak chcę kupować to się na tym trzepie ksiorę. Ale raczej sami tego nie używają na codzień.
hock:
Stara zasada, dobry diler nie bierze.
Otter napisał(a):O kurwa... jeszcze wściekły róż sweterek i niebieskie podkolanówki i jedziem kinder-punk-pedal-metal-lolita
Co za oryginalność. Nazwa zwala z nóg

Jeżeli są debile, które to kupują (a są- widać po pierwszym poście), to producentów nie można określić tym mianem
Co do tej wypowiedzi nie mam pytan...
chodzilo mi o plecak na wzor kostki skórzany czarny i wbije sobie Cwieki myslalem ze mi ktos pomoze widzialem takie cos w Angllii i sie najaralem;/
Czarny w polsce dostaniesz,ale nie skurzany
Flying Corpse napisał(a):Czarny w polsce dostaniesz,ale nie skurzany
Ja mysle, ze zasadniczo to "skurzanego" plecaka nigdzie nie dostanie, no ale nvm
![[Obrazek: bykom_stop.jpg]](http://deindra.blox.pl/resource/bykom_stop.jpg)